08/09/2024

Πένθος σε όλο τον Δήμο μας: έφυγε από τη ζωή η Μαρία Στάμου

0

Πένθος σε όλο τον Δήμο μας: έφυγε από τη ζωή η Μαρία η Στάμου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΠένθος σε όλο τον Δήμο μας: έφυγε από τη ζωή η Δημ. Σύμβουλος Μαρία Στάμου.

Συλληπητήρια Επιστολή:  “Με τους πολίτες μπροστά”

Ο Kώστας Λογοθέτης και η Δημοτική Παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά», με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο της πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με την παράταξή μας, Δικηγόρου κας. Μαρίας Στάμου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στο συγγενικό περιβάλλον της εκλιπόντος.
Ο Θεός ας της χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και ας δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια, ώστε να διατηρούν την μνήμη της ζωντανή.

 

Η Μαρία Στάμου γεννήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Σπούδασε στην Αθήνα νομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, παιδαγωγικά στη ΣΕΛΕΤΕ / ΠΑΤΕΣ – Τμήμα πτυχιούχων Α.Ε.Ι. και δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας – Τμήμα πτυχιούχων Α.Ε.Ι.

Παρακολούθησε για δύο χρόνια μαθήματα στο ελεύθερο Πανεπιστήμιο, στα τμήματα “Αρχαία Ελληνική Τέχνη” και “Αρχαιολογικές Διαδρομές”.

Εργάστηκε ως νομική Σύμβουλος επί σειρά ετών στην Ανώνυμη Εταιρεία MΟΤΟΡ ΟΙΛ και ως συντάκτρια σε προγράμματα – εκπομπές της NET και του MEGA.

Στις τοπικές εκλογές του 2006, εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας και στη διάρκεια της θητείας της διετέλεσε Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου, Μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ, Αντιπρόεδρος σε σχολικές επιτροπές. Με πρωτοβουλία της ιδρύθηκαν οι δύο δημοτικές χορωδίες Αγίων Θεοδώρων (παιδική και ενηλίκων), καθώς και το θεατρικό τμήμα ενηλίκων του Πολιτιστικού Κέντρου όπου συμμετείχε ως χορωδός και ερασιτέχνης ηθοποιός σε όλες τις πραγματοποιηθείσες παραστάσεις των τμημάτων αυτών.

Το Νοέμβριο του 2010 εξελέγη Δημ. Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Με τους πολίτες μπροστά” και υπηρέτησε με συνέπεια το αξίωμά της προσφέροντας ουσιαστικά χάρις στην πολύπλευρη προσωπικότητα και τις γνώσεις της. Καθοριστική ήταν η συνεισφορά της στη δημιουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *