18/10/2024

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του σε μια ιδιωτική τελετή στο Δημαρχείο Αθηνών

0

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος προχώρησε στο επόμενο βήμα της ζωής του, προχωρώντας σε γάμο με τον σύντροφό του με απόλυτη μυστικότητα την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο της Αθήνας. Η είδηση του γάμου έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής Buongiorno του MEGA, όπου αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την ευχάριστη αυτή στιγμή. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με μάρτυρα την ηθοποιό Τζένη Διαγούπη, ενώ τον πολιτικό γάμο τέλεσε ο φίλος του Σεργουλόπουλου και δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Όπως ανέφερε η Φαίη Σκορδά, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Παράλληλα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως υπάρχουν διαθέσιμα πλάνα από την τελετή, τα οποία όμως επέλεξαν να μην προβάλλουν, σεβόμενοι την επιθυμία του παρουσιαστή να μην δημοσιοποιηθεί το γεγονός.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε μιλήσει για την έννοια του γάμου και τη σημασία του στη ζωή του. Ανέφερε ότι ο γάμος, ειδικά μετά από μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να λειτουργήσει ως μια οικογενειακή σύμβαση που ενισχύει τη δέσμευση. Επεσήμανε ότι, όταν δεν υπάρχει μια τέτοια σύμβαση, οι σχέσεις μπορεί να λήγουν πιο εύκολα, αφού η απουσία της κοινωνικής αποδοχής μπορεί να λειτουργήσει ως “συμβόλαιο τιμιότητας”. Προσέθεσε, επίσης, ότι βασικές του αρχές είναι η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός απέναντι στον σύντροφό του.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *