23/09/2024

Ο λόγος που δεν λειτουργούν τα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας σε Λουτράκι και Κόρινθο

0

Ναι κυρίες και κύριοι είναι αμέτρητες οι φορές που γκρινιάζουμε, παραπονιόμαστε, δυσανασχετούμε, βρίζουμε και εκφράζουμε το  δίκαιο παράπονό μας επειδή πηγαίνοντας να κάνουμε ανάληψη η επείγουσα κατάθεση στο ATM της Εθνικής Τράπεζας στο κατάστημα Λουτρακίου, το βλέπουμε να μη λειτουργεί και οι υπάλληλοι ως γνωστόν μας εγκατέλειψαν.

Τα βάζουμε με το σύστημα με τις περικοπές, με την Εθνική Τράπεζα φυσικά και τα άχρηστα μηχανήματά της που όλο χαλάνε,   δεν τα βάζουμε όμως με τον εαυτό μας. Θα πρεπε, θα μου πείτε; Θα έλεγα πως ναι αφού ξέρω τον λόγο που φταίει συνήθως που μένουν τα ΑΤΜ εκτός λειτουργίας.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι επειδή όταν προβαίνουν οι πελάτες σε καταθέσεις εκτός απο χαρτονομίσματα βάζουν κι άλλα αντικείμενα. Συγκεκριμένα σε μηχάνημα του Λουτρακίου προσφάτως έχουν βρει σημείωμα σε χαρτί για ραντεβου για μανικιούρ, μια άλλη φορά κάρτα απο σούπερ μάρκετ, καποιος άλλος αφηρημένος πελάτης είχε βάλει κάρτα του καζίνο μέσα στο ΑΤΜ ενώ στην Κορινθο έχουν βρει ακόμα και συνδετήρες που υποθέτουμε ότι συγκρατούσαν τα χαρτονομίσματα του πελάτη και δεν ήθελαν να τα αποχωριστούν. Όλα αυτά τα αντικείμενα μπλοκάρουν τη λειτουργία των ΑΤΜ, τα καθιστούν άχρηστα και πολλές φορές καταστρέφουν τα γρανάζια προκαλώντας απο τη μια ζημία στην τράπεζα (ξέρω ξέρω θα πείτε ότι έχουν λεφτά αυτοί δεν μας νοιάζει) από την άλλη όμως μέχρι να επισκευαστούν δεν μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές στο Λουτράκι ή περιμένουμε μια μεγάλη ουρά στο λιοπύρι της Κορίνθου που σήμερα είχε μείνει με ένα μηχάνημα ΑΤΜ σε λειτουργία.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *