Ο Γιάννης Κακούρος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος “Με τους Πολίτες Μπροστά” μοιράζεται μαζί μας το όραμά του για τον Δήμο μας

Ο Γιάννης Κακούρος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος “Με τους Πολίτες Μπροστά” μοιράζεται μαζί μας το όραμά του για τον Δήμο μας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

flyer_Kakouros

ΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΚΑΚΟΥΡΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

Αποδείξαμε ότι … οι Νέοι Μπορούμε Καλύτερα

Πέρασαν τέσσερα χρόνια απ’ τη γνωριμία και τη συμπόρευσή μας στη διοίκηση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Τέσσερα χρόνια όπου η ελληνική οικονομική κρίση έφτασε στην κορύφωσή της. Τέσσερα χρόνια ιδιαίτερων δυσκολιών, επίμονου και επίπονου αγώνα για την επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμου μας.

Οραματιστήκαμε μια άλλη Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία παράλληλα με την χώρα, παλεύει να εξυγιανθεί αφήνοντας πίσω παλαιές αντιλήψεις, κομματικές πρακτικές και τυχοδιωκτικά εγχειρήματα. Σταθήκαμε συγκροτημένα ως δημοτική αρχή με υπεύθυνες απόψεις και προτάσεις που πάντα στόχευαν να προσθέσουν, να συνθέσουν και να οικοδομήσουν. Καταθέσαμε προτάσεις και κάναμε πράξεις.

Η πολιτική για μένα δεν είναι σχέση ανάγκης και βιοπορισμού, αλλά κρατάει πάντα τη θέση της έκφρασης των πολιτικών και κοινωνικών μου ευαισθησιών. Πολίτες που μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, απαλλαγμένο από κομματικές αντιλήψεις, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, σε μια ενιαία έκφραση στις επερχόμενες εκλογές.

Σε καιρούς χαλεπούς, νέοι άνθρωποι, πήραμε την τύχη του Δήμου στα χέρια μας και διεκδικήσαμε σθεναρά Αυτό που μας ανήκει, Αυτό που οι «προηγούμενοι» το είχαν και το έχουν παραδώσει άνευ όρων και προϋποθέσεων.

Θέλουμε και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να δώσουμε στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, “Με τους Πολίτες Μπροστά” και τον Κώστα Λογοθέτη, το μέλλον που του αξίζει. Με αυτό το όραμα συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ζητάω την δική σας στήριξη.

Ελάτε μαζί μας …

 

ΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΚΑΚΟΥΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ

[vslider name=”kakouros”]

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το