18/10/2024

Ο ανίκανος Κ. Λογοθέτης οδηγεί το Δήμο στην καταστροφή

0

Ο ανίκανος Κ. Λογοθέτης οδηγεί το Δήμο στην καταστροφή

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ SPA

Δυστυχώς το καράβι έπεσε στην ξέρα. Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων βρίσκεται στο έσχατο σημείο της αυτοδιοικητικής ιστορίας του τόπου. Ο εργολάβος του SPA, «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», κατέθεσε αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της «ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.», γιατί του οφείλονται 4,6 εκατ. ευρώ και θεωρεί ότι δεν έχει εγγύηση αν, και πότε, θα τα εισπράξει.

Ο κ. Δήμαρχος δεν είναι μόνο ανεπαρκής. Είναι πια επικίνδυνος για τον τόπο. Οδηγεί τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων στην οικονομική καταστροφή. Αυτός που νομίζει ότι είναι ικανός να διαχειριστεί το καζίνο (και τα εκατομμύρια του τζίρου του…), δεν μπορεί να λειτουργήσει το πιο σύγχρονο SPA στην Ελλάδα. Αυτός που λέει ότι βρήκε άδεια ταμεία, πως πληρώνει με δημοτικό χρήμα δικηγόρους και μυστικοσυμβούλους; Ο Δήμος πληρώνει την δικομανία του…

Ο «αυτοκράτορας» δεν μπορεί να κοροϊδεύει άλλο με τα ψέματα και τις στρεψοδικίες. Δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε πρόγραμμα, ούτε όραμα για τον τόπο. Επιτέλους, ας αναλάβει μία φορά τις ευθύνες του. Αν μπορεί. Αν δεν μπορεί, ξέρει τι πρέπει να κάνει.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *