28/09/2024

Με χειροβομβίδα και πιστόλια άρπαξαν 400.000 ευρώ!

0

Με χειροβομβίδα και πιστόλια άρπαξαν 400.000 ευρώ!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πολλά σκοτεινά σημεία έχει η «χρυσή» ληστεία του υποκαταστήματος της Eurobank στην παλιά εθνική οδό Ακράτας- Αιγείρας, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και απέφερε πλούσια λεία η οποία ξεπερνά κατά πολύ τα 400.000 ευρώ στους τέσσερις οπλισμένους με πιστόλια και χειροβομβίδα δράστες!

Το βασικό ερώτημα, στο οποίο έχουν κληθεί ειδικοί της τράπεζας από την Αθήνα να δώσουν απάντηση, είναι αν πάτησε κάποιος από τους υπαλλήλους το μπουτόν του συναγερμού που είναι συνδεδεμένο με την Αστυνομία ή αν αυτό δεν λειτούργησε. Το δεύτερο ερώτημα, είναι πώς γνώριζαν οι κακοποιοί ότι στο υποκατάστημα υπήρχε τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το τρίτο και κρισιμότερο, είναι αν οι ληστές βρήκαν το χρηματοκιβώτιο ανοιχτό και, αν όχι, για ποιο λόγο ανοίχτηκε ενώ θα μπορούσαν οι υπάλληλοι να επικαλεστούν τη χρονοκαθυστέρηση. Όποιες κι αν είναι οι απαντήσεις, είναι βέβαιο ότι οι δράστες έδρασαν «επαγγελματικά», με ταχύτητα και ακρίβεια. Μάλιστα, φορούσαν γάντια και κουκούλες με αποτέλεσμα οι κάμερες ασφαλείας να καταγράψουν μόνο τις σιλουέτες τους.

Ληστεία σε τραπεζικό κατάστημα σημειώθηκε στην Ακράτα το μεσημέρι από κουκουλοφόρους.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τρεις δράστες μπήκαν στην τράπεζα την ώρα που το κατάστημα έκλεινε, απείλησαν με όπλα τους υπαλλήλους και πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Από την αστυνομία διενεργούνται έρευνες σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών και του μέσου διαφυγής τους.
Πηγή thebest.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *