25/09/2024

Μαρινέλλα: Λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου

0

Στη σκηνή του Ηρωδείου κατέρρευσε η Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, προκαλώντας αναστάτωση στο κοινό. Η θρυλική ερμηνεύτρια λιποθύμησε ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της βραδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Υγεία. Το περιστατικό συνέβη τη στιγμή που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά». Από την αρχή της εμφάνισής της, αρκετοί θεατές στις πρώτες θέσεις παρατήρησαν ότι φαινόταν καταπονημένη.

Άμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι της παραγωγής, ενώ κλήθηκε γιατρός για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Η συναυλία διεκόπη και το κοινό ενημερώθηκε να αποχωρήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 86χρονη Μαρινέλλα ήταν κουρασμένη από τις εντατικές πρόβες των τελευταίων ημερών, κάτι που είναι αναμενόμενο λόγω της τελειομανίας που τη χαρακτηρίζει.

Δείτε το βιντεο όπως μεταδόθηκε απο το πρώτο θέμα:

 

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και εξακολουθούμε να θαυμάζουμε αυτή την τεράστια ερμηνεύτρια για τη δύναμή της και τον σεβασμό της προς τους ακροατές. Τη θαυμάζουμε επειδή παρά την εμπειρία της και παρά το βάρος του ονόματός της που «πουλάει» μόνο του, απαιτεί απο τον εαυτό της το απόλυτο τη στιγμή που το κοινό πολλές φορες σε άλλες περιπτώσεις αρκείται στις μετριότητες.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *