16/09/2024

Λουτράκι: Μας τρέλαναν ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη [Photo, Video]

0

Η χθεσινή συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη είχε όλα όσα περιμέναμε να ακούσουμε και να δούμε κι ακόμα περισσότερα! Είχε την ενέργεια και το ρυθμό ενός μουσικού κομματιού με διακυμάνσεις και συναισθήματα ποικίλλα. Είχε ένταση, κλιμάκωση, παύσεις. Είχε χιούμορ, γλυκιά μελαγχολία, αναπόληση των παλαιότερων ετών και της δικής μας εφηβείας, μαζί με την μουσική εφηβεία του Στέφανου Κορκολή, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τα χρόνια που τραγουδούσε τα τραγούδια που έγραφε. Φυσικά είχε κι έναν φόρο τιμής στους καλλιτέχνες τεράστιας εμβέλειας που αναγνώρισαν το ταλέντο του Στέφανου ως μουσικού και συνεργάστηκαν μαζί του με αποτέλεσμα τα πασίγνωστα τραγούδια που λατρεύουμε. Ειπώθηκαν όμως τόσο από τον Στέφανο Κορκολή όσο και από τη Σοφία Μανουσάκη  τραγούδια και του ξένου ρεπερτορίου και κάποια στιγμή ο κόσμος ξεσηκώθηκε κι άρχισε να χορεύει. Πρωτοστάτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Θεώνη Μαυροματίδου με την παρέα της.
Από τις ωραίες στιγμές ήταν η αναφορά του καλλιτέχνη στο Λουτράκι που μπορείτε να δείτε στην αρχή του βίντεο, αξίζει πραγματικά να νιώσετε το πως εκθειάζει τον τόπο μας και το θέατρο Παντελής Ζερβός, λέει ότι θα ήθελε να ξανάρχεται κάθε χρόνο και μετά μέσα από έναν αυτοσχεδιασμό “πάει βόλτα” σε όλο τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ο Στέφανος ήταν ο Στέφανος που ξέρουμε κι αγαπάμε, με το χιούμορ του και τη σοφία των ετών που πέρασαν, με τις δυσκολίες να έχουν αφήσει κι αυτές το δικό του αποτύπωμα αλλά με απόλυτο σεβασμό στο κοινό του που οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζει δεν φάνηκε να επιδρά στην απόδοσή του και στην εμμονή του στην τελειότητα. Έτσι είναι οι μεγάλοι καλλιτέχνες! Η Σοφία Μανουσάκη εκρηκτική, δυναμική, φρέσκια αλλά και μεστή, νέα αλλά και με μια καλλιτεχνική εξέλιξη που κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές. Φίλη και είδωλο μαζί και … ναι. Όντως ταλαντούχα.
Όσοι ήταν εκεί ξέρουν τι έζησαν και τι απόλαυσαν και μάλιστα δωρεάν. Γιατί ο Δήμος ο δικός μας έχει την πολυτέλεια να μας κερνάει πολιτιστικές εκδηλώσεις επιπέδου!



Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *