14/10/2024

Θλίψη για τον Μπρους Γουίλις που είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

0

Δυσάρεστα νέα έρχονται για τον διάσημο ηθοποιό Μπρους Γουίλις, ο οποίος παλεύει με τη μετωποκροταφική άνοια, όπως είχε ανακοινώσει η οικογένειά του πριν από λίγο καιρό. Η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί τόσο, που δεν αναγνωρίζει πια ούτε τη μητέρα του και έχει χάσει την ικανότητά του να συμμετέχει σε ουσιαστικές συζητήσεις.

Η επικοινωνία του έχει δυσκολέψει σημαντικά, κάτι που επιβεβαιώνει και ο στενός του φίλος, σκηνοθέτης Γκλεν Γκόρντον Κάρον, ο οποίος δήλωσε ότι «όλες οι γλωσσικές του δεξιότητες έχουν χαθεί». Ο Κάρον προσπαθεί να διατηρεί επαφή τόσο με τον Μπρους όσο και με την οικογένειά του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κάρον μοιράστηκε τις δυσκολίες που βιώνει ο Γουίλις και η οικογένειά του. Παρά τις προκλήσεις, η οικογένειά του παραμένει κοντά του και τον στηρίζει, με τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του να προσπαθούν να βρίσκονται στη ζωή του όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η νόσος, που χτυπά τους μετωπιαίους και κροταφικούς λοβούς του εγκεφάλου, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία και την προσωπικότητα του Μπρους Γουίλις. Η πρώην σύζυγός του, Maria Bravo, αναφέρθηκε πρόσφατα στην επιδείνωση της υγείας του, λέγοντας ότι «η κατάστασή του χειροτερεύει συνεχώς».

Σύμφωνα με την οικογένεια του ηθοποιού, η διάγνωση για τη μετωποκροταφική άνοια έγινε τον Φεβρουάριο, μετά από μήνες προβλημάτων επικοινωνίας. Στην ανακοίνωσή της, η οικογένεια ευχαρίστησε για την υποστήριξη που έλαβε και τόνισε τη σκληρή πραγματικότητα της νόσου, που πλήττει ανθρώπους κάτω των 60 ετών χωρίς να υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία.

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις εκφράζει την επιθυμία της να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση για τη μετωποκροταφική άνοια, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να ενημερωθούν για την ασθένεια και να υποστηρίξουν την αποστολή του AFTD, του οργανισμού που στηρίζει άτομα με αυτήν την πάθηση.

Παρά τις δυσκολίες, ο Γουίλις παραμένει περιτριγυρισμένος από αγάπη, όπως φαίνεται από φωτογραφίες όπου αλληλεπιδρά με την οικογένειά του. Σε μια από αυτές, η πρώην σύζυγός του, Demi Moore, τον ευχαριστεί για την παρουσία του στη ζωή τους και του εύχεται χρόνια πολλά με μια συγκινητική ανάρτηση.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *