18/10/2024

Η Αντιδήμαρχος Μ. Πρωτοπαππά σε αποκλεστική συνέντευξη στο loutrakitv.gr μιλάει για τον κανονισμό καθαριότητας, τις αφίσες και αν θα μπουν πρόστιμα προκειμένου να γίνει όμορφη η πόλη [Video]

19

Η Αντιδήμαρχος Μ. Πρωτοπαππά σε αποκλεστική συνέντευξη στο loutrakitv.gr μιλάει για τον κανονισμό καθαριότητας, τις αφίσες και αν θα μπουν πρόστιμα προκειμένου να γίνει όμορφη η πόλη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΕίναι γνωστό ότι η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αναπληρώτρια Δημάρχου κα Μ. Πρωτοπαππά ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας για καθαρισμό των κολονών από τις αφίσες. Αυτό όταν προτάθηκε και όταν πραγματοποιήθηκε προκάλεσε απορίες: Γιατί πήρε αυτή την πρωτοβουλία η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και όχι ο Αντιδήμαρχος ΚαθαρPιότητας κος Σ. Πέρρας και τι κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση;

Το loutrakitv.gr έθεσε το ερώτημα στην κα Πρωτοπαππά και η απάντηση είναι απλή: Η κίνηση αυτή εμπίπτει άμεσα στις αρμοδιότητες της κας Πρωτοπαππά μιας και είναι άμεσα υπεύθυνη για την εισροή εσόδων από τις διαφημίσεις αφενός και αφετέρου είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής οπότε και πάλι είναι στις αρμοδιότητές της.

Επιπλέον γνωρίζοντας ότι σε άλλους Δήμους εφαρμόζεται ήδη ο κανονισμός καθαριότητας σκεφτήκαμε ότι καλό θα ήταν να μάθουμε αν θα εφαρμοστεί και στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων ο κανονισμός καθαριότητας που έχει ψηφιστεί αλλά δεν εφαρμόστηκε μιας και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν υπήρχαν διαθέσιμοι Δημοτικοί Υπάλληλοι ή Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας για να βεβαιώνουν παραβάσεις και το πιο ενδιαφέρον – να κόβουν πρόστιμα από 15 ως και 900 ευρώ. Σίγουρα όλοι θέλουμε να ζούμε σε έναν δήμο καθαρό, αλλά πιο πολύ μας τσούζει όλους ένα πρόστιμο, να ξέρουμε λοιπόν αν κινδυνεύουμε να φάμε πρόστιμο αν κολλήσουμε παράνομα αφίσες ή αν μετακινήσουμε τον κάδο κτλ….
Στο παρακάτω βίντεο η κα Πρωτοπαππά ξεκαθαρίζει ότι τα πρόστιμα αυτά που ορίζονται από τον νόμο δε γίνονται για να τιμωρηθούν οι δημότες, το ιδανικό είναι να θέλουμε όλοι να ζούμε σε μια καθαρή πόλη που να μην προσβάλλει την αισθητική μας και από την άλλη να κινούμαστε όλοι σύννομα.

Το loutrakitv.gr ευχαριστεί την κυρία Αντιδήμαρχο για την προθυμία της να απαντήσει στις ερωτήσεις που προκύπτουν αλλά και επειδή μας παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Αν το απόσπασμα είναι σχετικά σύντομο είναι επειδή κα Αντιδήμαρχος έχει αφοσιωθεί στο έργο της και δε θέλαμε να την κρατάμε περισσότερο, πριν τη συνέντευξη συνομιλούσε στο γραφείο της με τον προκάτοχό της τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γ. Γλυκοφρύδη. Εδώ πρέπει να τονίσουμε το ευτυχές γεγονός της άψογης συνεργασίας των ανωτέρω με πλήρη επίγνωση της ευθύνης τους και κοινό στόχο το καλό του Δήμου και των Δημοτών. Είναι ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο και είναι προς τιμήν του κου Γλυκοφρύδη που δίνει “τα φώτα του” για την όσο το δυνατόν ομαλή εξέλιξη των οικονομικών του Δήμου.

[youtube=https://m.youtube.com/watch?v=TgB8sxog9Co]

Πηγή: loutrakitv.gr

Για την πληρότητα του ρεπορτάζ σας παραθέτουμε το έντυπο που θα διανεμηθεί προκειμένου να φιλοτιμηθούμε και να γίνουμε πιο προσεκτικοί:

image

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

19 thoughts on “Η Αντιδήμαρχος Μ. Πρωτοπαππά σε αποκλεστική συνέντευξη στο loutrakitv.gr μιλάει για τον κανονισμό καθαριότητας, τις αφίσες και αν θα μπουν πρόστιμα προκειμένου να γίνει όμορφη η πόλη [Video]

  1. Πρώτα πρέπει να κάνετε κάτι για τα σκυλιά που χ—-ουν όπου να ναι και βρωμίζουνε τους δρόμους. Κοιτάξτε πρώτα αυτό κι αφήστε τις αφίσες

  2. Η Μαρία νομίζει ότι εδώ είναι σχολείο όπου μπορεί να βγάζει ανακοινώσεις για τα παιδάκια.

  3. ΑΠΟ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ Α.Α. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

  4. Καιρός ήταν να μπει μια τάξη στο Λουτράκι αλλά όχι μόνο στην Ελ. Βενιζέλου! Όλη η πόλη πρέπει να καθαρίσει από αφίσες που μήνες τώρα κρέμονται στις κολόνες!

  5. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ

  6. τα πετάς όμως τα καρφάκια σου για τον Θανάση την πολιτική βούληση και ότι δεν ήταν καθαρή η πόλη

  7. Οι αφίσες που βάζει ο ίδιος ο Δήμος και οι Δημοτικές Επιχειρησεις, Φιλαρμονική, Συναυλιες κλπ περιλαμβάνονται στην “απαγόρευση” ή τυγχάνουν ασυλίας?

  8. Έχει πλάκα που τ’ άλλα blogs που σας παίρνουν τα θέματα βάζουν τη φωτογραφία της Μ. Πρωτόπαππα που είναι καραμελαχροινή. Άλλος άνθρωπος.

  9. Μαρία μου αυτοί που λερώνουν και φωνάζουν θα υπάρχουν πάντα. Μη δίνεις σημασία και μην τους ακούς γιατί δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.

  10. μηπως θα ηταν μια καλή ιδέα να τοποθετηθούν κατασκευές πάνω στις οποίες να μπορούν οι διοργανωτές να τοποθετούν τις αφίσες τους και να ενημερώνουν για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *