16/09/2024

Εστιατόριο Horizon : Διήμερο πανηγύρι στο Λουτράκι για την Παναγία Γιάτρισσα

0

Screenshot

Εστιατόριο Horizon : Διήμερο πανηγύρι στο Λουτράκι για την Παναγία Γιάτρισσα 

Ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο περιμένει τους επισκέπτες του Λουτρακίου, όπου η γιορτή της Παναγίας Γιάτρισσας θα τιμηθεί με θρησκευτικές εκδηλώσεις και φυσικά με ξεχωριστή έξοδο στο εστιατόριο Horizon γεμάτη παραδοσιακές γεύσεις και υπέροχη διάθεση! 

Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, το Horizon ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλους όσοι επιθυμούν να ζήσουν τη μαγεία της ελληνικής παράδοσης σε ένα γιορτινό και όμορφο κλίμα.

Η γιορτή της Παναγίας Γιάτρισσας αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του Λουτρακίου, προσελκύοντας πλήθος πιστών απο όλη την Ελλάδα και το Horizon είναι έτοιμο να προσφέρει στους λάτρεις του καλού φαγητού πλούσια εδέσματα που θα μείνουν αξέχαστα. Στο μενού περιλαμβάνονται λαχταριστό κοκορέτσι, ζουμερό κοντοσούβλι και τραγανή γουρουνόπουλα, όλα ψημένα με μεράκι και τέχνη, όπως προστάζει η ελληνική παράδοση.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γιορτάσετε με την παρέα σας και να απολαύσετε τα εκλεκτά πιάτα σε ένα περιβάλλον γεμάτο χαρά και μουσική. Κάντε την κράτησή σας άμεσα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Πληροφορίες εκδήλωσης:

•Ημερομηνίες: Παρασκευή & Σάββατο

•Τοποθεσία: Horizon, Ελ. Βενιζέλου 12, Λουτράκι

•Τηλέφωνο κρατήσεων: 27440-26170

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, με γεύσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της ελληνικής κουζίνας!

#visitloutraki #horizonloutraki #loutrakibeach #restaurant #food #foodlovers

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *