29/06/2024

Εκδήλωση «Λουλέτ Μπουρμπουκιάσαν» στην Περαχώρα [Video]

0

Μια Γιορτή που Αναβλύζει Παράδοση: Η Εκδήλωση «Λουλέτ Μπουρμπουκιάσαν» στην Περαχώρα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, η Περαχώρα γέμισε από ήχους και χρώματα παράδοσης στην εκδήλωση «Λουλέτ Μπουρμπουκιάσαν». Ο τίτλος της εκδήλωσης, «Η Άνοιξη συναντά την Παράδοση με του Αη Γιαννιού τη χάρη», προδιέγραφε την ατμόσφαιρα που επρόκειτο να δημιουργηθεί.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Πασχαλιάς και του Κλήδονα, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και να ζήσουν αυθεντικές ελληνικές παραδόσεις. Η ορχήστρα του Γιάννη Παυλόπουλου εντυπωσίασε με την εκπληκτική μουσική της, ενώ η καλλιτεχνική επιμέλεια του Ανδρέα Ατζάμπου διασφάλισε την υψηλή ποιότητα της παράστασης.

Όλα τα Χορευτικά Τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας συμμετείχαν ενεργά, προσφέροντας μοναδικές παραστάσεις που εντυπωσίασαν το κοινό. Η ενέργεια και η ζωντάνια των χορευτών και των μουσικών δημιουργούσαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα που συγκίνησε μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος στηρίζει ενεργά τέτοιες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν και προάγουν την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, το βίντεο της εκδήλωσης που κατέγραψε το Perahora.gr  είναι διαθέσιμο παρακάτω και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία αυτής της μοναδικής γιορτής.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *