24/09/2024

Δελτίο Τύπου: Η καθαριότητα ως προτεραιότητα του Δήμου

4

Δελτίο Τύπου: Η καθαριότητα ως προτεραιότητα του Δήμου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την περασμένη εβδομάδα (3-9/9/2012), o Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με τα 3 αρμόδια συνεργεία  (Καθαριότητας, Πρασίνων & Οικοδόμων), την εθελοντική προσφορά ατόμων καθώς και πλήθος ευαισθητοποιημένων πολιτών, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την  εκστρατεία καθαρισμού της πόλης για τον εορτασμό και την Περιφορά της Ιερής Εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ, Πολιούχου της πόλεως του Λουτρακίου, στα πλαίσια θεομητορικής εορτής του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, υπό την εποπτεία των Αντιδημάρχων κων. Μουζάκη Αθανάσιου & Δέδε Γεώργιου.

Τα αρμόδια  συνεργεία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άψογη διοργάνωση του πανηγυριού, με την τοποθέτηση εξέδρας, την παροχή 16 χημικών WC σε κομβικά σημεία διεξαγωγής του πανηγυριού, το στολισμό της εκκλησίας, καθώς και με την συντονισμένη περιφρούρηση της Περιφοράς της Ιερής Εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ αλλά και την τοποθέτηση φοινίκων και εορταστικών σημαιών στα σημεία της Περιφοράς,

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που συμμετείχαν (υπερβαίνοντας το ωράριο εργασίας τους) στην δράση καθαρισμού και ιδιαίτερα το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας (οδηγούς και εργάτες Καθαριότητας, οι οποίοι μετά το πέρας του πανηγυριού προσέφεραν τα μέγιστα) καθώς και όλους όσους συνέβαλαν εθελοντικά στην επιτυχή έκβαση του καθαρισμού της πόλης, πριν αλλά και μετά τo πανηγύρι, παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες της Κυριακής.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας, θα συνεχίσει και κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών και σε άλλα σημεία του νέου διευρυμένου Δήμου μας, τις συντονισμένες προσπάθειες ώστε να παραμείνει ο Δήμος καθαρός στο μέτρο του ανθρώπινου δυνατού, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Η ενεργή συμμετοχή των δημοτών είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για τη διαφύλαξη της καθαριότητας και του πολύτιμου πρασίνου της πόλης μας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Δελτίο Τύπου: Η καθαριότητα ως προτεραιότητα του Δήμου

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ

  2. άντε βρε 19:03 μας δουλεύεις κι εσύ μου φαίνεται. Την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι. Αν δεν ήταν ο σωστός συντονισμός από τον δήμο η πόλη θα ήταν βρώμικη. Μπράβο στον αντιδήμαρχο Μουζάκη

  3. VRE PAPAGALAKI 19.03 H ANARTHSH , ENNOEI TI SYMVAINEI KATA THN DEIARKIA TOY PANHGYRIOY OYTE PRIN OYTE META.TI HTHELES NA KANOYN NA KATHARIZOYN ANAMESA STON KOSMO KAI TOYS PAGOYS..ANTE NOYMERA ENA ENA SOVAREYTHTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *