22/09/2024

Γνωρίστε τον Γιάννη Αλεξανδρή, υποψήφιο με τον Κωστή Ζερβό και τον συνδυασμό “Επιλογή Ευθύνης – Ώρα για Δράση”

0

Ο Γιάννης Αλεξανδρής είναι ένας μαχητικός και δραστήριος επιχειρηματίας και η ενασχόλησή του με τα κοινά απορρέει φυσικά από την ανάγκη του να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Σίγουρα θα τον γνωρίζετε απο την πολυετή δράση του εδώ στο Λουτράκι όπου διαμένει, δραστηριοποιείται επαγγελματικά και διαπρέπει .

Ο Γιάννης Αλεξανδρής γεννήθηκε στις 02-11-1970 στην Πάτρα και μεγάλωσε στο Μενίδι. Μέρος της στρατιωτικής του θητείας την εκπλήρωσε στην Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι και ήταν η αιτία να αγαπήσει την πόλη μας και να αποφασίσει να μείνει μόνιμα σε αυτή. Είναι Απόφοιτος του Αθηναϊκού καλλιτεχνικού και τεχνολογικού ομίλου ΑΚΤΟ, του τμήματος φωτογραφίας. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό για πολλά χρόνια. Είναι αυτοδημιούργητος και διατηρεί φωτογραφείο στο Λουτράκι από το 1994, παράλληλα ασχολείται και με άλλες επιχειρήσεις.

Είναι έντονη και πολυετής η δράση του Γιάννη Αλεξανδρή και στα  συνδικαλιστικά , είναι Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου και εκπρόσωπος του Συλλόγου στον LTO, επίσης είναι μέλος στον Σύλλογο Επισιτιστών “Ξένιος Ζεύς”.

To 2019 εξελέγη στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Λουτρακίου, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό της Εναλλακτικής Κίνησης, όπου μαζί με τον Γιάννη Κόντη είχε ενεργό δράση παίρνοντας θέση για πολλά ζητήματα του δήμου μας και κάνοντας προτάσεις για πολλά θέματα όπως το πάρκινγκ, η καθαριότητα, τα τεχνικά έργα και άλλα.

 Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γιάννη, τέτοιους μάχιμους πολίτες τους έχει ανάγκη η πολιτική σκηνή του τόπου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *