19/10/2024

Γάμος Χάρη Δούκα και Γεωργίας Πολυτάνου: Οι λεπτομέρειες της τελετής και οι καλεσμένοι

0

Ο Χάρης Δούκας και η αγαπημένη του, Γεωργία Πολυτάνου, πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου αύριο, στις 19 Οκτωβρίου, στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα.

Η Γεωργία Πολυτάνου, διεθνολόγος στο επάγγελμα, χαρακτηρίζεται ως «ήρεμη δύναμη», καθώς στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του Χάρη Δούκα. «Αυτή είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για εμάς. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας», δήλωσε η ίδια.

Το ζευγάρι, που συγκατοικεί σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Γκάζι, σκοπεύει να μετακομίσει πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας τους επόμενους μήνες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου θα είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς και ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος στήριξε τον Χάρη Δούκα στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων.

Όσον αφορά τη δεξίωση, αυτή θα πραγματοποιηθεί σε κτήμα στην Αττική, κοντά στις Αφίδνες, περίπου μία ώρα μακριά από την εκκλησία.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *