18/10/2024

Βιβλίο με θέμα τα όργια πασίγνωστων stars! Μικ Τζάγκερ, Λιζ Τέιλορ, η χήρα του Τσάρλι Τσάπλιν, η Σούζαν Σάραντον

0

Βιβλίο με θέμα τα όργια πασίγνωστων stars! Μικ Τζάγκερ, Λιζ Τέιλορ, η χήρα του Τσάρλι Τσάπλιν, η Σούζαν Σάραντον

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

image​Ένα βιβλίο με θέμα την σεξουαλική ζωή αλλά και τα όργια που έκανε ο Ντέιβιντ Μπάουι έρχεται να φέρει στην επιφάνεια άγνωστους συντρόφους αλλά και σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του ροκ σταρ!

Η συγγραφέας του βιβλίου Γουέντι Λι για να συλλέξει έγκυρες πληροφορίες για τον ροκ σταρ ρώτησε ανθρώπους από τον περίγυρό του, στενούς του συνεργάτες, φίλους του αλλά και ερωμένες του!

Μετά από τόσες πληροφορίες χαρακτήρισε τελικά τον ροκ σταρ από γκέι μέχρι bisexual!

Όταν ο Μπάουι γνώρισε την πρώτη του σύζυγο την Άντζι, όπως αναφέρει το βιβλίο, και οι δύο είχαν ερωτική σχέση με τον ίδιο άντρα ενώ συχνά η σύζυγος του Μπάουι έφερνε στο σπίτι τους κορίτσια πρόθυμα για…. όλα!

Αργότερα το ζευγάρι μετέτρεψε το σπίτι του στο Λονδίνο σε βίλα οργίων! Τοποθέτησαν στο σαλόνι τους ένα τεράστιο κρεβάτι με γούνα πάνω από το οποίο πέρασαν αρκετοί διάσημοι! Ανάμεσα σ αυτούς η μεγάλη ντίβα της εποχής Λιζ Τέιλορ, η χήρα του Τσάρλι Τσάπλιν, η Οόνα Τσάπλιν καθώς και η Σούζαν Σάραντον.

 

Ο ροκ σταρ όσο περνούσε ο καιρός εθιζόταν ολοένα και περισσότερο στο σεξ όχι μόνο με γυναίκες αλλά και με άντρες! Ένα διάσημος που πέρασε αρκετές φορές από το κρεβάτι του είναι και ο Μικ Τζάγκερ: «όλοι έκαναν σεξ με όλους.Ο Μικ Τζάγκερ συνήθιζε να περνά και να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις» γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της η Λι.

Πηγή: star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *