23/09/2024

Αποζημίωση 2,78 εκατ. δολαρίων σε νταντά από την Κολομβία για παράνομη καταγραφή με κρυφή κάμερα

0

Αποζημίωση ύψους 2,78 εκατομμυρίων δολαρίων επιδικάστηκε σε μια 28χρονη νταντά από την Κολομβία, η οποία εργαζόταν ως εσωτερική για έναν 35χρονο επιχειρηματία στις ΗΠΑ. Ο εργοδότης της την κατέγραφε σε προσωπικές στιγμές με κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει μέσα σε ανιχνευτή καπνού.

Δικαστήριο στο Μανχάταν έκρινε πως ο Μάικλ Εσπόζιτο και η σύζυγός του Ντανιέλ οφείλουν να καταβάλουν στην Κέλι Αντράντε 780.000 δολάρια για την ψυχική οδύνη που υπέστη, ενώ ο Εσπόζιτο θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2021 όταν η νταντά ανακάλυψε την κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της, στο σπίτι της οικογένειας στο Στάτεν Άιλαντ, και προχώρησε σε μήνυση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Εσπόζιτο είχε προσπαθήσει να εισβάλει στο δωμάτιό της όταν αντιλήφθηκε πως εκείνη ανακάλυψε την κάμερα. Η οικογένεια της είχε παραχωρήσει το συγκεκριμένο δωμάτιο καθώς φρόντιζε τα παιδιά τους.

Όταν όμως παρατήρησε ότι ο 35χρονος ρύθμιζε συνεχώς τον ανιχνευτή καπνού, η 28χρονη υποψιάστηκε πως κάτι ύποπτο συμβαίνει. Τελικά, μετά από τρεις εβδομάδες, βρήκε την κρυφή κάμερα.

Η αγωγή ανέφερε ότι η κάμερα κατέγραψε εκατοντάδες εικόνες της, πολλές από τις οποίες την απεικόνιζαν είτε ημίγυμνη είτε εντελώς γυμνή.

Δικαστήριο στο Μανχάταν αποφάσισε ότι ο Μάικλ Εσπόζιτο και η σύζυγός του Ντανιέλ θα πρέπει να καταβάλουν 780.000 δολάρια για συναισθηματική κακοποίηση στην Κέλι Αντράντε από την Κολομβία, ενώ άλλα 2 εκατομμμύρια δολάρια θα χρειαστεί να καταβάλει μόνος του ο Εσπόζιτο.Η απόφαση ήρθε μετά από αγωγή που υπέβαλε το 2021 η 28χρονη νταντά, όταν ανακάλυψε την κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της στο σπίτι που έμεναν στο Στάτεν Άιλαντ.

dada-kolomvia
H 28χρονη νταντά που υπέβαλε την αγωγή

ή των παιδιών τους.

dada-kolomvia2
dada-kolomvia3
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *