08/09/2024

Έλληνες Ευρωβουλευτές κατέθεσαν ερώτηση στην Ευρωβουλή πριν λίγο για το κλείσιμο της ΕΡΤ στηρίζει και ο Θ Φώλιας Πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΕ, κλειστοί και οι κρατικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί

0

Έλληνες Ευρωβουλευτές κατέθεσαν ερώτηση στην Ευρωβουλή πριν λίγο για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Κλειστό το Δεύτερο πρόγραμμα, στο πλευρό των εργαζομένων και ο Θ Φώλιας Πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΕ οι οποίοι όπου ρίχνουν το σήμα, το ανεβάζουν. Στον Υμηττό κλειστό το σήμα με παρέμβαση ΜΑΤ. Με πείσμα συνεχίζουν να εκπέμπουν όπου φαίνεται. Ο κόσμος ξεσηκώνεται! Το κράτος οργανώνεται απέναντι στον κόσμο που ξεσηκώνεται.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Έλληνες Ευρωβουλευτές κατέθεσαν ερώτηση στην Ευρωβουλή πριν λίγο για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Κλειστό το Δεύτερο πρόγραμμα και το Τρίτο Πρόγραμμα όπως και οι λοιποί κρατικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, στο πλευρό των εργαζομένων και ο Θ Φώλιας Πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΕ οι οποίοι όπου ρίχνουν το σήμα, το ανεβάζουν. Στον Υμηττό κλειστό το σήμα με παρέμβαση ΜΑΤ. Με πείσμα συνεχίζουν να εκπέμπουν για όπου φαίνεται οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί που αντιστέκονται. Ο κόσμος ξεσηκώνεται! Το κράτος οργανώνεται απέναντι στον κόσμο που ξεσηκώνεται.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *