22/09/2024

Άσχημα τα τελευταία νέα για τον Δημήτρη Κόκκοτα

0

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, ενημέρωσε πρόσφατα για την εξέλιξη της υγείας του, η οποία παραμένει ανησυχητική. Ο Δημήτρης Κόκοτας, εδώ και αρκετό καιρό, παλεύει σκληρά για τη ζωή του, αλλά η κατάστασή του δυστυχώς δεν δείχνει βελτίωση, με τα νέα να μην αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση του Δημήτρη, αναφέροντας: «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έκανε κάποιες κινήσεις, όταν του κρατούσα το χέρι ένιωθα να το πιέζει. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι γιατροί είναι συγκρατημένοι. Εγώ περιμένω το θαύμα».

Η αδελφή του, Έλλη Κόκοτα, πρόσθεσε: «Περιμένουμε να του δοθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να επανέλθει. Ελπίζουμε να ξυπνήσει σύντομα. Όταν του μιλάω, πολλές φορές νιώθω ότι καταλαβαίνει».

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, δήλωσε: «Όταν οι φυσικοθεραπευτές τον επισκέπτονται, αντιδρά μόνο το ένα του πόδι. Πρόκειται για μικρή ένδειξη, αλλά για εμάς τους γιατρούς είναι ένα σημάδι που μας ωθεί να συνεχίσουμε τον αγώνα. Αντιμετωπίζει προβλήματα στην όραση, δεν μπορεί να μιλήσει και θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα αποκατάστασης».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *