26/04/2024

Όταν ο Κώστας Βουτσάς μας μίλησε για την αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού [αδημοσίευτες photos, Video]

0

O Κώστας Βουτσάς αποκαλύπτει πως αποκαλεί χαϊδευτικά την αγαπημένη του!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πριν από κάποιους μήνες είχα την μεγάλη χαρά να γνωρίσω τον Κώστα Βουτσά και την αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού. Ένα ζευγάρι όπου ο άντρας είναι ιππότης και κύριος με όλη τη σημασία της λέξης και η εκλεκτή της καρδιάς του είναι η μούσα του και η χαρά της ζωής του.

Στη φωτογραφία παρακάτω βλέπουμε τον Κώστα Βουτσά να κόβει ένα τριαντάφυλλο από την ανθοδέσμη, στη συνέχεια θα το πετάξει στην αγαπημένη του και εκείνη θα το πιάσει και θα του χαμογελάσει.

Κώστας Βουτσάς Αλίκη Κατσαβού 1

Η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση είναι διάχυτες στον τρόπο που συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλο. Αυτό είναι που κράτησα σαν ανάμνηση και αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη είναι που κάνει το συγκεκριμένο ζευγάρι ξεχωριστό. Όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται από την κοινή τους επαγγελματική πορεία αφού όπως όλοι γνωρίζουμε και η Αλίκη Κατσαβού είναι ηθοποιός.

Κώστας Βουτσάς Αλίκη Κατσαβού 2

Χαιρόμαστε ειλικρινά που η σχέση αυτή οδηγείται σε γάμο και ευχόμαστε ό,τι πιο όμορφο και φωτεινό στην κοινή τους ζωή και με το καλό να γεννηθεί ο γιος τους! Ο γάμος θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου με κουμπάρες τις καλές φίλες του ζευγαριού Μάρθα Καραγιάννη και Ντόρα Δούμα.

Στο παρακάτω βίντεο ο Κώστας Βουτσάς μοιράζεται με το κοινό μας ότι αποκαλεί την αγαπημένη του Αλικήβη Κατσαβουτσά και εξηγεί γιατί την ονόμασε έτσι.

 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *