Χώρισε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός

0

Χώρισε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

image

​Τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου και της Νάνσυ Λεονάρδου. Το ζευγάρι που μέχρι πρόσφατα βλέπαμε να κάνει διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα στην Μύκονο, δεν είναι πλέον μαζί.

Τι και αν φίλοι και συγγενείς μιλούσαν για επισημοποίηση της σχέσης τους, το ζευγάρι μετά από περίπου πέντε χρόνια σχέσης και αρκετό διάστημα συγκατοίκησης τραβά πλέον δρόμους χωριστούς και έτσι το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της Νάνσυς, που από όλους χαρακτηρίστηκε δαχτυλίδι αρραβώνων, μπαίνει στο συρτάρι!

Σύμφωνα με το περιβάλλον του πρώην υπουργού, «ήταν μια ειλημμένη απόφαση, που πάρθηκε ψύχραιμα όταν η κατάσταση μέσα του είχε ωριμάσει,αμέσως μετά τις διακοπές»

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, το περιβάλλον της γοητευτικής κόρης της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας υποστηρίζει από την άλλη, πως «η Νάνσυ έκανε πολλές προσπάθειες να σώσει την σχέση, αλλά όλα έδειχναν πως η έλξη και ο έρωτας είχαν τελειώσει. Έτσι, ήταν προτιμότερο να διακόψουν και να παραμείνουν φίλοι, παρά να προχωρήσουν και μετά να μετανιώσουν για το επόμενο βήμα».
image

 

Πηγή: star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *