27/07/2024

Ο Ν. Λόης ζητάει λεφτά για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

9

Ο Ν. Λόης ζητάει λεφτά για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΛόηςΟ Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Ν. Λόης έχει ξεκινήσει και φέτος να “χτυπάει” στο φιλότιμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην προσπάθειά του να εκμαιεύσει χρήματα. Το περσινό σενάριο σε επανάληψη.

Χωρίς λεφτά καρναβάλι δεν έχει, ξεκαθαρίζει και περιμένει να δει αντιδράσεις προκειμένου εντέλει όπως και πέρυσι να γίνει το καρναβάλι στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων σε μια προσπάθεια φτωχής πλην αξιοπρεπούς υλοποίησης. Βέβαια τα χρήματα που ζητάει είναι συγκριτικά λίγα, όπως πιστεύει ο ίδιος, μιας και έχουν περιοριστεί αισθητά τα ποσά που δαπανώνται στον Δήμο μας για τον Πολιτισμό. Το αποτέλεσμα  φυσικά είναι το ανάλογο.

Από την άλλη  τα χρήματα που ζητάει ο κ Πρόεδρος θα μπορούσε να μην τα ζητήσει καθόλου. Η αξία του εθελοντισμού τονίστηκε επανηλειμμένως συνεπώς ας δουλέψουν ΟΛΟΙ ΤΖΑΜΠΑ γιατί ο Τζάμπας ζει. (Οι έξυπνοι φυσικά πληρώνονται, όλοι οι υπόλοιποι μοχθούν για την ιδέα).

Όπως και να έχει το καρναβάλι πρέπει να γίνει με λεφτά ή χωρίς, αλλιώς στη  δυσαρέσκεια των δημοτών που δεν έγιναν χειμερινές εκδηλώσεις, θα προστεθεί η αγανάκτηση για ανύπαρκτο καρναβάλι και αυτό δεν μπορεί να είναι καλό τώρα που έρχονται κι εκλογές. ΔΩΣΤΕ και ΣΩΣΤΕ το Καρναβάλι!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Ο Ν. Λόης ζητάει λεφτά για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

  1. ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΦΕΤΟΣ?

  3. ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΟΚ

  4. Είναι εντελώς παραπλανητικός ο τίτλος και προβοκατόρικο το κείμενο υπέρ του μόνιμα καλεσμένου σας δημαρχούκου
    Ο Λόης ζητάει τα λεφτά που του χρωστάει ο δήμος από τα εγκεκριμένα κονδύλια του προϋπολογισμού.
    Επειδή δεν έχουν αποδοθεί (αφού φαίνεται λεφτά υπάρχουν μόνο για τις απευθείας αναθέσεις), δεν υπάρχει καμία δυνατότητα χρηματοδότησης ενεργειών για το καρναβάλι.
    Γιατί το να κάνουμε καρναβάλι με εθελοντές τριαλαρίλαλό για 1 ημέρα όπου θα γίνει της κολάσεως και θα βρωμίσει ο τόπος, δεν σημαίνει ότι κάνουμε καρναβάλι.
    Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος (και αυτό που είχε καθιερωθεί επί χρόνια), είναι ένα οργανωμένο πρόγραμμα, με παράλληλες εκδηλώσεις, με σκοπό τη στήριξη των καταστημάτων για αρκετές ημέρες.
    Αν αυτό δεν το καταλαβαίνετε, τότε λυπάμαι για την κατανόηση σας.
    Αν επίσης δεν καταλαβαίνετε ότι εφόσον ο δήμος δεν υλοποιεί τις υποχρεώσεις του, ας αναλάβει και το αποτέλεσμα της διοργάνωσης, τότε και πάλι λυπάμαι για εσάς.
    Δεν πειράζει, ξέρετε εσείς. Καλέστε το δήμαρχο στο studio να σας τα πει.

  5. ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ jwallker ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

  6. to tvtv exei filoxenisei kai ton Niko Loi polles fores. Gia skepsou mipws thelei na voithisei ton Loi

  7. Θα απαντήσω όπως απαντάω πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις:”Δεν είμαι ελέφαντας”

  8. Θα την βρει την λυση ο Προεδρος ειναι τετραπερατος!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *