23/06/2024

Χριστούγεννα 2014  Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγ. Θεοδώρων

0

Χριστούγεννα 2014  Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγ. Θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Άγιοι Θεόδωροι, λουτράκι, Χριστούγεννα Εκδηλώσεις,loutraki,2014,christmas

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 

ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ώρα 6μ.μ. στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας – Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου με άφιξη του Άγιου Βασίλη και της Αγιοβασιλίτσες. Ξυλοπόδαρος, πυροτεχνήματα και κεράσματα. Συμμετέχουν η Φιλαρμονική Λουτρακίου, η Χορωδία του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, τα χορευτικά και το θεατρικό της Σχολή Χορού Κωνσταντίας Μελέτη.

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 

Παρουσίαση εορταστικού προγράμματος στις 5μ.μ. στην Πλατεία της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων με ανιματέρ τον Σταύρο Ντάφλο. Θα υπάρχουν το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη και της Αγιοβασιλίτσας, τάρανδος, μαγικά κόλπα-ταχυδακτυλουργός από τον JONNY. Κατασκευή χριστουγεννιάτικων καρτών και γούρια. Μαριονέτες MΠΑΡΟΥΤH.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ Συμμετέχουν οι μαθητές των σχολείων, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων, ώρα 11.00-13.00 στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίων Θεοδώρων. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά προσφέροντας κεράσματα σε περαστικούς και δωρεάν φωτογράφιση με μασκώτ.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου – Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τις 5 μ.μ. στην αίθουσα ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδώρων: ομιλίες, μπαζάρ, μουσική συναυλία, προβολή βίντεο, ποίηση, λογοτεχνικά κείμενα με την συμμετοχή των φορέων της πόλης μας. Συντονισμός-οργάνωση: Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΟΜΜΥΩΝΑ.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου και Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου

5 μ.μ. Αναβίωση παραδοσιακού εθίμου με παραδοσιακές στολές και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Σύλλογο Πραθίου Αγίων Θεοδώρων.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Παρουσίαση εορταστικού προγράμματος στις 5μ.μ. στην Πλατεία της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων με ανιματέρ τον Σταύρο Ντάφλο. Θα υπάρχουν το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη και Αγιοβασιλίτσας, μηχανές χιονιού, κατασκευή χριστουγεννιάτικων καρτών και γούρια, ζογκλέρ ΝΟΥΣ και face painting.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου  

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΝΤΡΕΔΟΥΡΑΣ από τον Σύλλογο Γυναικών Αγίων Θεοδώρων – ώρα 5 00 μ.μ. – στην αίθουσα ΚΑΠΗ

 

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις: 6947801906

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *