18/04/2024

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Ε.Σ.Κορίνθου.

1

Σας ενημερώνουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, πρόκειται να υλοποιήσει μια σειρά από εκδηλώσεις για την τόνωση της τοπικής αγοράς, η οποία παράλληλα θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού ένα μέρος των εσόδων από τις χορηγίες θα προσφερθεί για την ενίσχυση των τοπικών ευπαθών ομάδων.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα διενεργηθεί και ένας μεγάλος διαγωνισμός του οποίου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2017 με λαχνούς που οι καταναλωτές θα προμηθεύονται από τα εμπορικά καταστήματα (σε αγορές άνω των 10 € αντιστοιχεί ένας λαχνός). Tα καταστήματα που επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό προσφέροντας λαχνούς στους πελάτες τους , θα πρέπει να προμηθευτούν το αντίστοιχο μπλοκ λαχνών (κάθε μπλοκ περιέχει 50 λαχνούς και στοιχίζει 25 €). Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα μπλοκ θα χρησιμοποιηθούν  για την ενίσχυση του Ε.Σ.Κορίνθου .

Η κλήρωση των λαχνών που θα κερδίσουν τα πλούσια δώρα του διαγωνισμού θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και μετά διαδοχικά ανά ώρα. Ο κερδισμένος λαχνός θα πρέπει να παραδοθεί εντός μιας ώρας από την κλήρωση . Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο κάτοχος του κληρωμένου λαχνού η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Ε.Σ.Κορίνθου.

  1. Γίνετε να ενοθουμε με την Κορινθο; Εδω κοιμουνται ορθιοι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *