26/04/2024

Χριστουγεννιάτικα δρώμενα από τον Σύνδεσμο Λουτρακιωτών, Περαχωριτών ο Ίβυκος – Όλη η εκδήλωση [Video]

0

Ολόκληρη η εκδήλωση, καθώς και δηλώσεις του Προέδρου κ. Δ. Ζόγκα, της επικεφαλής χορευτικών τμημάτων κ. Β. Καλαχάνη και του Περιφερειακού Συμβούλου Λ. Παπαφωτίου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μια γιορτινή βραδιά γεμάτη νότες, σκέψεις, χαμόγελα αλλά και προβληματισμούς χάρισε την Κυριακή στο κοινό ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών – Περαχωριτών “ο ΙΒΥΚΟΣ”.

Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα από το τμήμα παραδοσιακών χορών του Ίβυκου, το τμήμα μπαλέτου του Ίβυκου, και χορωδία με μέλη που εντυπωσίασαν με την μελωδικότητα και την έκταση των φωνών καθώς και μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση. Η εκδήλωση ήταν πλούσια θεματικά, με εναλλαγές ανάμεσα στα διαφορετικά είδη καλλιτεχνικής έκφρασης, με ρυθμό συναρπαστικό ή ήρεμο. Με διάθεση χαρούμενη ή μελαγχολική που δεν άφησε το κοινό να πλήξει ούτε για ένα λεπτό. Όπως θα δείτε παρακάτω η αίθουσα ήταν κατάμεστη ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Ιερατείου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Ακολουθεί ολόκληρη η εκδήλωση, καθώς και δηλώσεις του Προέδρου κ. Δ. Ζόγκα, της επικεφαλής χορευτικών τμημάτων κ. Β. Καλαχάνη και του Περιφερειακού Συμβούλου Λ. Παπαφωτίου.

 




Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *