15/07/2024

“Φλερτ ναι,σεξ όχι”! Γυναίκες-πράκτορες της Μοσάντ,μιλούν για πρώτη φορά!

0

“Φλερτ ναι,σεξ όχι”! Γυναίκες-πράκτορες της Μοσάντ,μιλούν για πρώτη φορά!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

`Φλερτ ναι,σεξ όχι`! Γυναίκες-πράκτορες της Μοσάντ,μιλούν για πρώτη φορά!

Γυναίκες “δηλητήριο”. Πανέμορφες,γοητευτικές αλλά και αδίστακτες. Οι γυναίκες πράκτορες της ισραηλινής Μοσάντ. Η ζωή τους περιλαμβάνει ίντριγκες ,νύχτες…αγρύπνιας και βέβαια το αναγκαίο φλερτ!
Για πρώτη φορά, πέντε πράκτορες-αμαζόνες της Μοσάντ μίλησαν σε περιοδικό του Ισραήλ στους αναγνώστες μια μικρή γεύση,της δράσης τους.
Μίλησαν για τη χρήση των …γυναικείων τεχνασμάτων τους αλλά και για τα όρια που υπάρχουν σ΄ αυτά.
Το φλερτ είναι “δίκαιο παιχνίδι”, όταν πρόκειται για την εθνική ασφάλεια. «Ένας άνδρας που θέλει να αποκτήσει πρόσβαση σε μια απαγορευμένη περιοχή έχει λίγες πιθανότητες … Μια χαμογελαστή γυναίκα έχει σαφώς μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας»,είπε μία από τις γυναίκες της Μοσάντ.
Οι γυναίκες, που κατέχουν βαθμούς διοικητή ή και υψηλότερες θέσεις έχουν εμπλακεί σε μερικές από τις πιο τολμηρές και σημαντικές αποστολές της υπηρεσίας.
«Χρησιμοποιούμε θηλυκότητα μας, επειδή κάθε μέσο είναι χρήσιμο”, επιβεβαίωσε η “αρχαιότερη” γυναίκα -πράκτορας της Μοσάντ. “Αλλά ακόμα και αν πιστεύουμε ότι ο τρόπος για να προχωρήσει η αποστολή είναι να κοιμηθεί με τον Ιρανό πρόεδρο Αχμαντινετζάντ κανείς στην Μοσάντ, θα μας επιτρέψει να το κάνουμε. Οι γυναίκες πράκτορες δεν χρησιμοποιούνται για σεξουαλικούς σκοπούς. Εμείς φλερτάρουμε, αλλά δεν φθάνουμε στο σεξ.”
Μια από τις θρυλικές επιχειρήσεις που είχαν αναλάβει οι γυναίκες της Μοσάντ ήταν αυτή του 1987,όταν μια γυναίκα πράκτορας, με “το όνομα Cindy”, “παρέσυρε” τον Μορντεχάι Βανούνου – ένα πυρηνικό τεχνικό στο εργοστάσιο της Ντιμόνα, που αποκάλυψε τα «μυστικά του πυρηνικού οπλοστασίου του Ισραήλ” στους Sunday Times . Ο Βανούνου βρέθηκε χωρίς να το καταλάβει σε ένα πλοίο για το Ισραήλ.Μία άλλη πράκτορας η Ella, μίλησε για τις επιπτώσεις στην οικογενειακή ζωή της: “Αφήνω ένα ασφαλές σπίτι, το σύζυγό μου και τρία μικρά παιδιά που κοιμούνται με ασφάλεια στα κρεβάτια τους με δάκρυα να αναβλύζουν στα μάτια μου και έναν αυξανόμενο κόμπο στο λαιμό μου.”.

Ο αρχηγός της Mossad Tamir Pardo, σε μία σπάνια δημόσια δήλωσή του εξήρε τις ικανότητες των γυναικών της Μοσάντ.«Σε αντίθεση με τα στερεότυπα, θα δείτε ότι οι ικανότητες των γυναικών είναι ανώτερες από των ανδρών όσον αφορά στην κατανόηση του εδάφους, την “ανάγνωση” της κατάστασης,και την αντίληψη του χώρου”.

Πηγή: onalert.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *