14/06/2024

Υπάρχουν ώρες που αν τρώμε το κάθε γεύμα χάνουμε κιλά. Πάω στοίχημα πως δεν είναι οι ώρες που τρώτε

0

Υπάρχουν ώρες που αν τρώμε το κάθε γεύμα χάνουμε κιλά. Πάω στοίχημα πως δεν είναι οι ώρες που τρώτε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Υπάρχουν ώρες που αν τρώμε το κάθε γεύμα χάνουμε κιλά. Πάω στοίχημα πως δεν είναι οι ώρες που τρώτεΝέα έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι η ιδανική ώρα να φάτε πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό για να πετύχετε τα ιδανικά αποτελέσματα αδυνατίσματος. 

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι δεν αρκεί μόνο να ακολουθείτε μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή αλλά πρέπει να προσέχετε ακόμη περισσότερο τις ώρες που καταναλώνετε κάθε γεύμα.

Η καλύτερη ώρα να φάτε πρωινό είναι λίγο μετά τις 7 το πρωί και συγκεκριμένα στις 7:11.

Η καλύτερη ώρα για το μεσημεριανό είναι μεταξύ 12:30 και 13:00 το μεσημέρι (συγκεκριμένα στις 12:38), ενώ η ιδανική ώρα για το βραδινό είναι μεταξύ 18:00 και 18:30 (συγκεκριμένα στις 18:14).

Τα παραπάνω αποτελέσματα προέκυψαν από δημοσκόπηση της βρετανικής εταιρείας Forza Supplements, στην οποία συμμετείχαν 1.000 άτομα.

Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν ποια πιστεύουν ότι είναι η ιδανική ώρα να φάνε το κάθε τους γεύμα προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα της δίαιτας.

Το 84% των ερωτηθέντων δήλωσε πως το αυστηρό πρόγραμμα στο φαγητό είναι ένα βασικό συστατικό της επιτυχημένης δίαιτας. Επίσης, το 76% των συμμετεχόντων δήλωσε πως το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και τους βοηθά να χάσουν βάρος και να μην ξεφύγουν ως προς την κατανάλωση θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή:  onmed.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *