Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa

Μάθετε ποια θα είναι η χειρότερη μέρα του 2013! Πως να την κάνετε καλύτερηΗ Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ και ειδικότερα μέσω αυτής, το , το τελευταίο διάστημα βάλλεται από δημοσιεύματα της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, περί της δήθεν ήδη αναστολής της λειτουργίας του, εργαζομένων που βρίσκονται στο δρόμο κ.ά., δημοσιεύματα, που δημιουργούν εκτός των άλλων έντονη σύγχυση και ανησυχία στους επισκέπτες και αγαπητούς φίλους του Loutraki Thermal Spa.

Όλα τα παραπάνω, μόνο κακό δημιουργούν όχι μόνο στη λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου, αλλά και σε ολόκληρη την τουριστική κίνηση της πόλης του Λουτρακίου που αποτελεί αγαπημένο κοντινό προορισμό απόδρασης. Η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε ΟΤΑ, ενημερώνει τους αγαπητούς επισκέπτες ότι το Loutraki Thermal Spa, δεν έχει καθόλου αναστείλει τη λειτουργία του, αντιθέτως μάλιστα τη συνεχίζει απρόσκοπτα και κανονικά, προσφέροντας πάντα τις αναβαθμισμένες και άριστες υπηρεσίες του στο χώρο της Υγείας, της Ευεξίας και της Αναζωογόνησης.

Η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ σας ενημερώνει ότι μετά την απόφαση του Δ.Σ. για μείωση στην τιμή της Υδροθεραπείας σε 7 Ευρώ σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων, ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με ΚΑΠΗ, Συλλόγους, Οργανισμούς και πάσης φύσεως ενδιαφερόμενους, έχοντας άμεσα αποτελέσματα:

12/2/2013 : πραγματοποιήθηκε παρουσίαση – ενημέρωση για το Spa, στο ΚΑΠΗ Αγ. Θεοδώρων, όπου υπήρξε πολύ θετική ανταπόκριση και μεγάλο ενδιαφέρον.
13/2/2013 : πραγματοποιήθηκε παρουσίαση – ενημέρωση ύστερα από επικοινωνία και πρόσκληση με την κ. Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Κιάτου, σε όλα τα μέλη και ήδη ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για επίσκεψη στο Σπα, το αμέσως προσεχές διάστημα.
16/2 : Υποδοχή μελών του ΚΑΠΗ Κηφισιάς 50 ατόμων για Υδροθεραπεία.
Τα ΚΑΠΗ Κορίνθου, έχουν ενημερωθεί και αναμένονται άμεσα ομαδικές επισκέψεις για Υδροθεραπεία.
Το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματισθεί ύστερα από πρόσκληση και άλλες παρουσιάσεις των υπηρεσιών του Σπα με προβολή βίντεο και ομιλία σε ΚΑΠΗ του Νομού μας και γειτονικών Νομών.
Την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματισθεί επίσκεψη 50 φοιτητών του Τμήματος Αισθητικής για επίσκεψη στο Σπα και χρήση υπηρεσιών.
Ήδη έχουν σχεδιαστεί τα νέα προγράμματα ευεξίας και αναζωογόνησης του Σπα, που θα προωθηθούν ευρύτατα σε όλο το Νομό και σε άλλες περιοχές, με νέο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό. Παράλληλη προβολή και προώθηση θα υπάρξει και με ηλεκτρονική αποστολή ενημερωτικών δελτίων, όπως γίνεται πάντα, μέσω της λίστας επικοινωνίας που διαθέτει η Εταιρεία, παράλληλα με τη συνεργασία και με την contact list του Γραφείου Τύπου του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων (σε ΜΜΕ και φορείς σε όλη την Ελλάδα).
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ

Κωνσταντίνος Λογοθέτης
Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.