22/06/2024

Απόψε το τμήμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου κάνει μαγικά και τα φετινά Χριστούγεννα !

0

Το τμήμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου κάνει μαγικά και τα φετινά Χριστούγεννα !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

    Μια μοναδική βραδιά διοργανώνεται και φέτος τα Χριστούγεννα από το τμήμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου! Χριστούγεννα στο Αλεξάνδρειο!

Απόψε – Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, 20.00

Μια μοναδική βραδιά διοργανώνεται και φέτος τα Χριστούγεννα από το τμήμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου!

Έργα στο πνεύμα των ημερών όπως εμβατήρια, βαλς, πόλκες, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ένα κομμάτι ειδικά διασκευασμένο για μπάντα και σόλο βιολί συνθέτουν το πρόγραμμα στο πρώτο μέρος.

Το έργο για σόλο βιολί αποτελεί πρώτη πανελλήνια εκτέλεση και θα το ερμηνεύσει η Ανίλντα Λιάκου, 1η βιολονίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Στο δεύτερο μέρος η Φιλαρμονική συμπράττει με τη σχολή χορού της Έλενας Μιχαηλίδου παρουσιάζοντας αποσπάσματα από το κλασσικό Χριστουγεννιάτικο μπαλέτο Καρυοθραύστης του Τσαικόφσκυ! Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα μπαλέτα όλων των εποχών που παρουσιάζεται παγκοσμίως τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Την παράσταση διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Πριν τη συναυλία αλλά και στο διάλλειμα οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο φουαγιέ του Συνεδριακού Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε ρυθμό τζαζ και σουίνγκ από τους μουσικούς Βασίλη Πιερρακέα (ηλεκτρική κιθάρα), Χρήστο Ζερβό (Ηλεκτρικό Μπάσο), Χρήστο Παπαγεωργίου (πλήκτρα) και Τάσο Μπολοβίνη (Κρουστά).

Για την ενίσχυση της φιλαρμονικής και την κάλυψη μέρους των εξόδων της παράστασης θα διατεθούν κουπόνια ενίσχυσης με το συμβολικό ποσό των 5€.

Πλέον μπορείτε να ενημερώνεστε για τη φιλαρμονική και τις δραστηριότητες της και στη σελίδα: www.filarmonikiloutrakiou.com

0-2 0

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *