16/04/2024

Το Twitter διασκεδάζει με τη συνάντηση Τζολί και Τσίπρα! Πολύ γέλιο!

0
Γέλιο μέχρι δακρύων…

«Νάιζ του μιτ γιου μαντάμ ΛαραΚροφτ»: Το ελληνικό Twitter… γλεντάει με Τσίπρα και Τζολί

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά και χιουμοριστικά «tweets» για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την χολιγουντιανή σταρ στο Μέγαρο Μαξίμου

Η επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου και η συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κυριαρχεί στην ειδησεογραφική επικαιρότητα και δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην σχολιαστεί με τις ανάλογες δόσεις ακόμα και… βιτριολικού χιούμορ από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικκτύωσης, με εκείνους του Twitter να δίνουν το… σύνθημα.

«Νάιζ του μιτ γιου μαντάμ ΛαραΚροφτ»: Το ελληνικό Twitter... γλεντάει με Τσίπρα και Τζολί

Τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης της διάσημης ηθοποιού και πρέσβειρας Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όσο και μετά την ολοκλήρωσή της, οι φωτογραφίες της Τζολί με τον κ. Τσίπρα έκαναν το γύρο του Διαδικτύου, «διανθισμένες» με πολύ χιούμορ.

Από τα αγγλικά του πρωθυπουργού, μέχρι τις… σκηνές ζηλοτυπίας που θα του κάνει η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα, όταν γυρίσει στο σπίτι, οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν τίποτα να… πέσει κάτω.

Αποτέλεσμα ήταν το #AngelinaJolie, αλλά και οι λέξεις «Τζολί» και «Αντζελίνα», να γίνουν κυρίαρχα «trends» στο ελληνικό Twitter, με τις… ατάκες να δίνουν και να παίρνουν, προκαλώντας, σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και γέλιο μέχρι δακρύων…

«Σταχυολογούμε» μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα» και «ποσταρίσματα»:

 Πηγή: protothema.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *