25/04/2024

Το 2014 η χρονιά του Αλόγου! Τι μας επιφυλάσσει, τι να φορέσετε, τι να βάλετε στο τραπέζι σας

2

Το 2014 η χρονιά του Αλόγου. Τι μας επιφυλάσσει, τι να φορέσετε, τι να βάλετε στο τραπέζι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το 2014 η χρονιά του Αλόγου! Τι μας επιφυλάσσει, τι να φορέσετε, τι να βάλετε στο τραπέζι σαςΟ καθένας από εμάς περιμένει πως και πως τις γιορτές και την Πρωτοχρονιά. Όλοι μας αναρωτιόμαστε τι μας επιφυλάσσει ο νέος χρόνος. Το 2014, σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο, είναι η χρονιά του μπλε ξύλινου Αλόγου. Από τις 10 Φεβρουαρίου αρχίζει να μετράει η επιρροή του στη ζωή μας.  Το άλογο αυτό αντιπαθεί τη φασαρία και γι’ αυτό προτείνουμε να υποδεχτείτε την νέα χρονιά σε οικογενειακό κύκλο με λίγους φίλους. Το γούρι για το 2014 είναι το μπλε ξύλινο Αλογάκι.

Το κύριο στοιχείο της χρονιάς είναι το νερό. Το νερό είναι ευμετάβλητο,μπορεί να εισχωρήσει παντού και δεν είναι σταθερό. 

Το 2014, η χρονιά του Αλόγου, θα μας φέρει περισσότερη αστάθεια, αλλαγές στη ζωή μας, ακόμα και στις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να σχεδιάζουμε προσεκτικά τις κινήσεις μας. Πολλά ζώδια θα είναι απίστευτα τυχερά την νέα χρονιά! Θα υλοποιηθούν όσα σχεδιάζατε καιρό και θα έρθουν μεγάλες αλλαγές: γάμος, αγορά σπιτιού, μετακόμιση, γέννηση παιδιών. Η χρονιά του αλόγου θα μας φέρει πάμπολλα έντονα συναισθήματα και εμπειρίες! Στα οικονομικά μας το 2014 θα φέρει μεγάλες προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης, κέρδη και ανάπτυξη.

Τι να φορέσετε:

Το βασικό χρώμα που πρέπει να επιλέξετε είναι το μαύρο και οπωσδήποτε να προσθέσετε κάτι σε μπλε ή πράσινο ( τα χρώματα του 2014 ) που θα φέρουν χρήμα και ευημερία. Αποφύγετε τα συνθετικά ενδύματα και προτιμήστε υφάσματα όπως το μετάξι και τα βαμβακερά που είναι φυσικά όπως το ίδιο το  άλογο  που αγαπάει τη φύση και αντιπαθεί οτιδήποτε το καταπιέζει. Ό,τι κι αν επιλέξετε πρέπει να είναι πολύ λαμπερό. Το άλογο τρελαίνεται για το έντονο και τα κοσμήματα, γι’ αυτό να μην είστε φειδωλοί, χωρίς ωστόσο να χάσετε την αίσθηση του μέτρου. Μην ξεχνάτε ότι το 2014 είναι η χρονιά του ξύλινου αλόγου γι’ αυτό μπορείτε να φορέσετε αξεσουάρ από ξύλο. Στα μαλλιά σας μπορεί να προσθέσετε λίγη λάμψη με strass και άλλα φανταχτερά αξεσουάρ.

Τι να βάλετε στο τραπέζι:

Στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας και τις προτιμήσεις του Αλόγου, για να το καλοπιάσετε. Μπορείτε να κάνετε πολλές σαλάτες , χρησιμοποιήστε μαϊντανό, άνηθο και άλλα αρωματικά βότανα, μιας και τα άλογα τρώνε χόρτο, αλλά και πιάτα με καρότο, παντζάρι, αγγουράκια, κολοκυθάκια κτλ.  Το κυρίως και οι μεζέδες μπορεί να περιέχουν οτιδήποτε εκτός από κρέας αλόγου (μην πάτε και πάρετε παστουρμά για παράδειγμα, αυτό δε θα αρέσει καθόλου στο σύμβολο της νέας χρονιάς).

Μπορείτε να βάλετε στο τραπέζι σας  φρούτα όπως σταφύλι, μήλο, αχλάδι καθώς και γλυκά με βάση τα φρούτα.

Ο, τι κι αν κάνετε, όπου κι αν υποδεχθείτε το 2014 το βασικό είναι να έχετε δίπλα σας τους ανθρώπους που αγαπάτε και να έχετε υπέροχη διάθεση!

Καλή χρονιά με τύχη και το άλογο να σας φέρει καλπάζοντας όλα όσα περιμένατε!

Πηγή: loutrakitv.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Το 2014 η χρονιά του Αλόγου! Τι μας επιφυλάσσει, τι να φορέσετε, τι να βάλετε στο τραπέζι σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *