Το πρόσωπο δείχνει αν θα κάνεις πολλά παιδιά

0

Το πρόσωπο δείχνει αν θα κάνεις πολλά παιδιά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα οι γυναίκες που «φωνάζουν θηλυκό» από μακριά και έχουν ήπια χαρακτηριστικά δεν είναι γεννημένες για εργένισσες καθώς επιθυμούν διακαώς να κάνουν οικογένεια. Μάλιστα, αν έχουν μεγάλα μάτια, σαρκώδη χείλη και μύτη μικρή και πλακουτσωτή σαν κουμπάκι, είναι πολύ πιθανό να γίνουν πολύτεκνες μαμάδες!


Τέσσερα παιδάκια έχει η πανέμορφη Βικτώρια Μπέκαμ. Αλλά και το “απόλυτο θηλυκό”, η Αντζελίνα Τζολί, όχι μόνο απέκτησε τρία παιδάκια αλλά υιοθέτησε άλλα τρία!

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο St Andrews πιστεύουν πως αυτόοφείλεται στα υψηλά επίπεδα των θηλυκών ορμονών, και ειδικότερα των οιστρογόνων που όσο περισσότερα είναι εκτός από το άρωμα γυναίκας που προσδίδουν καλλιεργούν και το μητρικό ένστικτο.

Ας πάρουμε για παράδειγμα γυναίκες από την ξένη αλλά και την ελληνική showbiz.


Κι απο ελληνικά παραδείγματα, η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύτεκνη μαμά, όπως άλλωστε και η «μπουμπούκα» Ευγενία Μανωλίδου.

Τέσσερα παιδάκια έχει η πανέμορφη Βικτώρια Μπέκαμ. Αλλά και το  απόλυτο θηλυκό , η Αντζελίνα Τζολί, όχι μόνο απέκτησε τρία παιδάκια αλλά υιοθέτησε άλλα τρία! Το απόλυτο θηλυκό, η Αντζελίνα Τζολί, όχι μόνο απέκτησε τρία παιδάκια αλλά υιοθέτησε άλλα τρία αποκτώντας έτσι μια μεγάλη οικογένεια! Αλλά και άλλες πανέμορφες γυναίκες όπως η Βικτώρια Μπέκαμ έχει τέσσερα παιδάκια, το μοντέλο Τζουλς Όλιβερέχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά επίσης, η Λούσι Λόουλες έχει μια κόρη και δύο γιούς ενώ η Ριζ Γουίδερσπουν στα 27 της είχε ήδη δύο παιδιά και η λίστα συνεχίζεται!

Κι απο ελληνικά παραδείγματα, η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύτεκνη μαμά, όπως άλλωστε και η «μπουμπούκα» Ευγενία Μανωλίδου. Αλλά και από την εγχώρια σόουμπιζ η γλυκιά και απόλυτα θηλυκή είναι πολύτεκνη μαμά Ελένη Μενεγάκη, όπως άλλωστε και η «μπουμπούκα»Ευγενία Μανωλίδου. Αλλά και άλλες θηλυκότατες παρουσίες της ελληνικής show biz όπως η Τατιάνα Στεφανίδου, η Δέσποινα ΒανδήΚάτια Ζυγούλη και άλλες πολλές είναι υπέρμαχες της οικογένειας!

Αντίθετα, γυναίκες με πιο σκληρά χαρακτηριστικά δύσκολα παίρνουν την απόφαση να κάνουν οικογένεια αλλά ακόμη και αν αποφασίσουν να τεκνοποιήσουν θα περιοριστούν σε ένα μόνο παιδάκι.

Τα γλυκά προσωπάκια γεννούν παιδάκια!

Σε ένα δεύτερο πείραμα, μια ομάδα από νεαρές γυναίκες φωτογραφήθηκαν και στη συνέχεια ρωτήθηκαν αν και πόσα παιδιά θα ήθελαν να κάνουν.

Ο επικεφαλής της έρευνας ο Δρ Σμιθ, δημιούργησε δύο κολάζ φωτογραφιών, ένα με τις φωτογραφίες των ένθερμων ως προς την δημιουργία μεγάλης οικογένειας και ένα με τις πιο διστακτικές ή συνειδητοποιημένες εργένισσες. Στη συνέχεια εξετάστηκαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι πιο θηλυκές γυναίκες ήταν αυτές που δήλωσαν πως κάποια στιγμή θα ήθελαν να γίνουν μαμάδες!

Βέβαια, όπως τονίζουν οι επιστήμονες, τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας από μόνα τους δεν μπορούν να είναι ενδεικτικά για το αν θα αποκτήσει μια γυναίκα ή όχι οικογένεια καθώς κοινωνικοί παράγοντες όπως τα χρήματα, η ανατροφή αλλά και η εύρεση του σωστού συντρόφου διαδραματίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο.

Πηγή: womenonly.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *