02/05/2024

Το πινγκ – πονγκ Π. Παύλου – Θ. Γεωργίου για το ΚΤΕΛ και οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις [Video]

10

Εδώ είναι όλες οι απαντήσεις που ψάχνετε για την μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ. Όλα όσα θέτετε ως απορία απαντώνται στο παρακάτω βίντεο όπου έχουμε συνοψίσει τα πιο σημαντικά σημεία της συζήτησης που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Δείτε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Γεωργίου να λέει χαρακτηριστικά ότι “είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να απαλλαγούμε από τον χρόνιο αυτό βραχνά αφού αυτή τη στιγμή συναινεί και το ίδιο το ΚΤΕΛ, αν δεν υπήρχε η συναίνεση του φορέα δεν μπορεί να γίνει Γάμος”. Στη συνέχεια εμπεριστατωμένα παρέθεσε τα 8 κριτήρια βάσει των οποίων έγινε η επιλογή της συγκεκριμένης θέσης, κριτήρια στα οποία βασίστηκαν οι υπηρεσίες και οι αιρετοί που κλήθηκαν να αποφασίσουν για τη χωροθέτηση και την κυκλοφοριακή σύνδεση :

Προσβασιμότητα σε περιφερειακό δρόμο
Να απέχει το λιγότερο 100 μέτρα από τα σχολεία
Εγγύτητα στο κέντρο της πόλης (περίπου 600 μ)
Περιορισμός Περιβαλλοντικής όχλησης
Ευχέρεια και ασφάλεια μετεπιβίβασης επιβατών
Επάρκεια χώρου
Εξυπηρέτηση άλλων φορέων όπως ταξί, φορτοταξί, κοινόχρηστα ποδήλατα
Ο κ. Αντιδήμαρχος περιγράφει αναλυτικά την πορεία που θα έχει το λεωφορείο, μια διαδρομή που δοκιμάστηκε στην πράξη και η κυκλοφορία διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο κ. Γεωργίου απάντησε και στον προβληματισμό που διατυπώθηκε από τον κ. Καψάλη για τα σχολεία λέγοντας πως υπάρχει πρόβλεψη για το ζήτημα των σχολείων και το θέμα αυτό θα απασχολήσει στην επόμενη φάση αφού θα γίνουν οι εγκρίσεις από τις προϊστάμενες υπηρεσίες και θα αντιμετωπιστεί.

Σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι για την μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ οπότε εκείνο που θεωρούμε ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η προσέγγιση του θέματος από τον πρώην Δήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παύλο Παύλου που έγινε χωρίς περιττές κορώνες και κινδυνολογία. Κάτι άλλο που έχει ενδιαφέρον είναι η αντίληψη του Δημοτικού Συμβούλου Χαράλαμπου Γεωργίου ότι το ΚΤΕΛ δεν φεύγει αλλά πηγαίνει στην 25ης Μαρτίου μιας και θα επιτραπεί στο μέλλον και η επιβίβαση όχι μόνο η αποβίβαση. Ο κ. Αντιδήμαρχος σε αυτό ξεκαθάρισε ότι τα σημεία στην πόλη θα είναι μόνο για αποβίβαση και όχι για επιβίβαση. Ακολούθησαν και άλλες τοποθετήσεις και τέλος η ψήφιση.

 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

10 thoughts on “Το πινγκ – πονγκ Π. Παύλου – Θ. Γεωργίου για το ΚΤΕΛ και οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις [Video]

  1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!

  2. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ

  3. Όπου λαλούν πολλοί κοκόρι αργεί αν ξημερώσει πάρτο πάνω σου Μπισμπίκη!

  4. Είναι μεγάλο λάθος να πάει το ΚΤΕΛ κοντά στα σχολεία είναι επικίνδυνο και όποιος συμφωνεί μ’ αυτό είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για το κοινωνικό σύνολο! Είναι απαράδεκτο να περνάει τέτοια απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο και να μην ανοίγει μύτη! Το αίμα των παιδιών θα είναι στα δικά σας χέρια έτσι και συμβεί τίποτα.

  5. Δεν παίζει να περάσει η χωροθέτηση δεν ξέρω πως τα μετρήσατε αλλά αυτά δεν είναι 100 μέτρα μάλλον έχει άλλη μεζούρα Μπισμπίκη!

  6. Πολιτικη βουληση αυτο ειναι που ελειπε τοσα χρονια και ανικανοτητα επισης με μια μελετη μιση πηγαινε τωρα ο Λογοθετης να περασει την μεταφορα. Η μεταφορα του κτελ δεν ειναι ευκολη υποθεση θελει πολιτικο ενδιαφερον και πολιτικη βουληση θελει ομως και γνωσεις και εμπειρια ο Αντιδημαρχος Θανάσης Γεωργίου την εχει και την εμπειρια και την πολιτικη βουληση. Δεν υπολογιζει τιποτα και προχωραει μπροστα. Μπραβο. Αυτοι που σημερα δεν το βλεπουν αυριο θα σου πουν μπραβο. Προχωρα να το φτασεις ως το τελος φιλε Θαναση αν δεν το κανεις εσυ εκει θα μεινει για παντα

  7. Η λαϊκή της Τετάρτης θα μεταφερθεί δεν υπάρχει θέμα Παύλο αυτό είναι το μόνο εύκολο

  8. Αυτό που λέει ο Αντιδήμαρχος είναι ότι δεν ήρθε η ώρα να το εξετάσουν το κατάλαβες; Δεν λέει πως τα παιδιά είναι σε δεύτερη μοίρα λέει πως αυτό το πράγμα θα το δει σε δεύτερη φάση όταν είναι η ώρα

  9. ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠ’ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ; ΕΙΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΣ;

  10. ΤΟ ΚΤΕΛ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕΝΕΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *