30/05/2024

Το μόνο που τρώει είναι κοτομπουκιές τα τελευταία 15 χρόνια

0

Η ζωή όμως θέλει ποικιλία

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

tromaktikoΑπό την ηλικία των δύο ετών η Stacey Irvine τρέφεται αποκλειστικά με κοτομπουκιές. Σήμερα στα 17 της οι γιατροί την προειδοποιούν…
ότι εάν δεν αλλάξει τις συνήθειές της θα πεθάνει.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail η Stacey πρωτοδοκίμασε τις κοτομπουκιές όταν της έδωσε η μάνα της σε ηλικία 2ετών και τις άρεσαν τόσο πολύ που που εδώ και 15 χρόνια δεν τρώει σχεδόν τίποτα άλλο!

Χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο με προβλήματα αναπνοής, όπου οι γιατροί διέγνωσαν αναιμία και παρατήρησαν πως οι φλέβες στην γλώσσα της ήταν διογκωμένες.

“Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι είναι πραγματικά κακό για μένα. Τα Nuggets κοτόπουλου του McDonald ‘s είναι το αγαπημένο μου. Μοιράζομαι είκοσι με το φίλο μου με πατάτες. Μου αρέσουν επίσης αυτά των KFC αλλά και άλλες μάρκες που βρίσκω στα σούπερ μάρκετ μάρκες.

Το κύριο γεύμα μου κάθε μέρα είναι πάντα κοτομπουκιές”, αναφέρει η νεαρή και προσθέτει “Θα πρέπει να σταματήσει αυτόν τον περίεργο εθισμό και να αρχίσει να τρώει και άλλες τροφές όπως λαχανικά και φρούτα που δεν τα έχει αγγίξει ποτέ μέχρι τώρα”, λένε οι γιατροί.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *