20/05/2024

Το Επιμελητήριο Κορινθίας παρέδωσε ένα τζιπ στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας

3

PHOTOΤο Επιμελητήριο Κορινθίας συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο παρέδωσε την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2013 στον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κ. Κολαΐτη Λεωνίδα ένα όχημα τζιπ 2000 κ.ε τετρακίνητο ,κατάλληλο για τις ανάγκες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας. Το όχημα, το οποίο παραδόθηκε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Νανόπουλο, προσέφεραν ανιδιοτελώς ιδιώτες μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του προέδρου, ως ένα είδος συμβολικής αλλά και ουσιαστικής κίνησης που αποδεικνύει την αναγνώριση της προσπάθειας που κάνουν καθημερινά οι άντρες της αστυνομίας διακινδυνεύοντας καθημερινά τους εαυτούς τους με σκοπό να προστατέψουν τους Κορίνθιους πολίτες και τις Κορινθιακές επιχειρήσεις. Ο πρόεδρος κος Νανόπουλος επεσήμανε στον Αστυνομικό Διευθυντήότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα βρίσκεται και στο μέλλον δίπλα στους αστυνομικούς σε οτιδήποτε χρειαστούν σε υλικοτεχνική υποδομή που στηρίζει το έργο τους .

Από την μεριά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κος Κολαΐτης Λεωνίδας εξέφρασε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη προσφορά του οχήματος και τόνισε την σημασία της ανιδιοτελούς αυτής κίνησης ως έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας της αστυνομίας να διατηρήσει την τάξη και την ασφάλεια στην περιοχή.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Κορινθίου πολίτη και της τοπικής αγοράς και θα το αποδεικνύει έμπρακτα με όποια μέσα διαθέτει.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Το Επιμελητήριο Κορινθίας παρέδωσε ένα τζιπ στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *