27/07/2024

Του έκαναν έξωση οι γονείς του !

0

Η περίπτωση του Μάικλ Ροτόντο μοιάζει… εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα
Η περίπτωση του 30χρονου Μάικλ Ροτόντο, που διατάχθηκε από δικαστήριο της Νέας Υόρκης να φύγει από το σπίτι των γονιών του μετά την έξωση που του έκαναν οι ίδιοι, απηυδισμένοι από την άρνησή του να βρει δουλειά, μοιάζει… εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα.

Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς Έλληνες γονείς να διώχνουν από το σπίτι κλωτσηδόν το «βλαστάρι» τους, ακόμα κι αν αυτό έχει φτάσει τα 30 – μη σας πούμε και τα 40 – και αρνείται να κάνει οτιδήποτε για να αυτοσυντηρηθεί.

Πάντως, ακόμα και στις ΗΠΑ όπου τα πράγματα είναι συνήθως διαφορετικά, η υπόθεση της μήνυσης που υπεβαλαν οι γονείς του Μάικλ εναντίον του, εξαιτίας της επιμονής του να παραμείνει σπίτι τους παρά τη θέλησή τους, προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον από τα αμερικανικά ΜΜΕ και όχι μόνο.

Η βρετανική Daily Mail επικοινώνησε με τον ανεργο millenial για να τον ρωτήσει πώς αισθάνεται σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου και να μάθε γιατί ακριβώς αρνείται να βρει δουλειά και να σταματήσει να επιβαρύνει τους γονείς του με τα έξοδα διαβίωσής του.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *