27/05/2024

Τουρνουά μπάσκετ στο Λουτράκι!

0

Τουρνουά μπάσκετ στο Λουτράκι!,2ο Loutraki Preseason Basketball Tournament , TNBAGreece,SPORTCAMP

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Τουρνουά μπάσκετ στο Λουτράκι!,2ο Loutraki Preseason Basketball Tournament , TNBAGreece,SPORTCAMP

 

 

Το 2ο Loutraki Preseason Basketball Tournament που διοργανώθηκε από την TNBAGreece και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP στο Λουτράκι τις προηγούμενες μέρες κορυφώθηκε με έναν συναρπαστικό σε θέαμα και αγωνία τελικό, όπου οι ομάδες της Κύμης και του Κερατσινίου διαφήμισαν το άθλημα.

Το Τουρνουά που είχε σκοπό να συμβάλει στην καλύτερη δυνατή προαγωνιστική προετοιμασία των ομάδων για το προσεχές πρωτάθλημα είχε υψηλό αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. Συμμετείχαν ο Γ.Σ. Κύμης που κατέλαβε την 1η θέση, ο Φάρος Κερατσινίου και Προμηθέας Πατρών που κατέλαβαν 2η και 3η θέση αντίστοιχα, ο Παλαίμωνας Κορίνθου στην 4η θέση και ακολούθησαν η Α.Γ.Ε. Ζακύνθου, ο Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου, ο Α.Ο. Ποσειδώνας Λουτρακίου, ενώ η νεοφώτιστη ομάδα του Γ.Σ. Τενέας τερμάτισε τελευταία κερδίζοντας εντυπώσεις και πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον.

Πολυτιμότερος παίχτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Σταύρος Γεωργιάδης του Γ.Σ. Κύμης, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες ήταν πρωταγωνιστές σε δυνατές φάσεις που θύμιζαν το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ενώ απόλαυσαν το αθλητικό τριήμερο στις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου αθλητικού ιδιωτικού κέντρου στην Ελλάδα.

Ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων κος Ι. Κακούρος τίμησε με την παρουσία του τον τελικό και βράβευσε την πρώτη ομάδα, ενώ ο υπεύθυνος του προγράμματος της TNBAGreece κος Ε. Ζιάγκος απένειμε το βραβείο του MVPτου αγώνα.

Η TNBAGreece ευχαριστεί όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων για την αθλητική τους συμπεριφορά και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους του μπάσκετ να συμμετέχουν στις επόμενες διοργανώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη σεζόν.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *