Τι συμβαίνει με την Όλγα Τρέμη και το δελτίο του MEGA;

0

Τι συμβαίνει με την Όλγα Τρέμη και το δελτίο του MEGA;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Θα παραμείνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων;

Πολλά λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τη συνεργασία της Όλγας Τρέμη με το MEGA και αν θα συνεχίζει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ή θα αντικατασταθεί. Η δημοσιογράφος παρουσιάζει το δελτίο τα τελευταία επτά χρόνια, από τον Ιούνιο του 2005 και έχει καταφέρει να κρατήσει την πρωτιά το μεγαλύτερο διάστημα. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει πολλές φήμες που θέλουν τους υπεύθυνους του MEGA να σκέφτονται να την αντικαταστήσουν και στη θέση της να βρεθεί άλλος παρουσιαστής. Οι φήμες φούντωσαν ακόμα περισσότερο με την έλευση της Μαρίας Σαράφογλου στο κανάλι της Μεσογείων. Τι συμβαίνει τελικά;

Όπως γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στην Espresso, την ερχόμενη Δευτέρα στις 8 το βράδυ, η Όλγα Τρέμη θα βρίσκεται στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή για να καλωσορίσει τους τηλεθεατές για μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν. Στα διπλανά παράθυρα παραμένουν ο Παύλος Τσίμας, ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Μανώλης Καψής, δηλώνοντας έτσι ανεπίσημα την έναρξη της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι φήμες περί αντικατάστασης είναι εντελώς ανακριβείς. Η Όλγα Τρέμη συνεχίζει στην παρουσίαση του δελτίου και αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, τότε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA θα βγάλει έτσι όλη τη σεζόν.

Πηγή: zappit.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *