Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα μετά τα 40 για να παραμείνει όμορφη;

0

Σε μία γυναίκα που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της οι αλλαγές στο σώμα της και στο πρόσωπό της είναι αναπόφευκτες. Αξιοποιήστε τα ακόλουθα tips για να έχετε υγιή και λαμπερή επιδερμίδα για να διατηρήσετε μία φρέσκια και νεανική όψη σεβόμενες πάντα τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σας.

Σταματήστε το κάπνισμα. Έρευνες έχουν αποδείξει πως το κάπνισμα είναι ο συνήθης ύποπτος όσον αφορά την πρόωρη γήρανση. Η διακοπή της συνήθειας του καπνίσματος θα επιτρέψει στην επιδερμίδα σας να ενυδατώνεται καλύτερα και θα παρατηρήσετε παράλληλα και σημαντική αλλαγή στη φυσική σας κατάσταση.

Ακολουθήστε ισορροπημένη διατροφή. Η σωστή διατροφή που είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά καθώς και η κατανάλωση πολλών υγρών συμβάλουν στη ριζική επιδιόρθωση και ενυδάτωση του δέρματός σας.

Ενυδατωθείτε. Πιείτε πολλά ποτήρια νερό την ημέρα και επιλέξτε μία ενυδατική κρέμα προσώπου που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης της επιδερμίδας σας.

Δοκιμάστε αντιγηραντικά καλλυντικά. Τα πενταπεπτίδια (μία χημική ένωση που εντοπίζεται στα σύγχρονα προϊόντα ομορφιάς) προτρέπουν τα δερματικά κύτταρα να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, τη βασική δομή στήριξης για δέρμα λείο και ομοιόμορφο. Οι κρέμες με ρετινόλη θα ήταν επίσης, μία καλή εναλλακτική.

Φορέστε αντηλιακό χειμώνα – καλοκαίρι. Οι βλάβες από τον ήλιο ανήκουν στους υπαίτιους για τη χαλάρωση του δέρματος, τις χρωματικές ανισορροπίες αλλά και την όξυνση σοβαρότερων παθήσεων. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Χρησιμοποιήστε προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας, χωρίς να παραβλέπετε τη συνεχή ανανέωσή τους.

Αντιμετωπίστε την αραίωση των μαλλιών. Το κοντό κούρεμα δίνει περισσότερη ένταση στα μαλλιά με λεπτή τρίχα, ενώ τα σωστά προϊόντα θα μπορούσαν κάλλιστα να βελτιώσουν το πρόβλημα. της αραίωσης των μαλλιών.

Βάψτε τα μαλλιά σας σε τόνους ζεστούς. Η απόφαση να αλλάξετε λίγο το χρώμα των μαλλιών σας θα σας ανανεώσει, αλλά σκεφτείτε το καλά πριν βάψετε τα μαλλιά σας Εάν τα συχνά ραντεβού με το κομμωτήριο δεν ταιριάζουν στο πορτοφόλι σας, οι βαφές δεν θα σας βολέψουν και η εικόνα της άσπρης ρίζας θα σας προσθέτει χρόνια παρά θα σας αφαιρεί.

Κάνετε ανταύγειες στα μαλλιά σας. Μπορείτε να κρύψετε με ανταύγειες τις άσπρες τρίχες και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Μερικές πτυχές των μαλλιών σας σε ένα τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό σας, κρύβουν διακριτικά τις γκρίζες τρίχες, με τις γυναίκες με ανοιχτά χαρακτηριστικά να είναι οι πιο ευνοημένες.

Ενημερωθείτε για τις αισθητικές επεμβάσεις. Οι ενέσεις με βοτουλινική τοξίνη (BOTOX, DYSPORT) απαλαίνουν τις ρυτίδες στο άνω τριτημόριο του προσώπου σας. Τα χημικά peeling αφαιρούν τις βαθιές γραμμές και λειαίνουν την περιοχή γύρω από τα μάτια και το στόμα, ενώ το επιδερμικό γέμισμα ρυτίδων τονώνει το δέρμα, σβήνοντας τις όποιες ατέλειες.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *