Τι αποκαλύπτει η αγαπημένη σας στάση για τον χαρακτήρα σας;

Spread the love

Συγνώμη που δεν περιλαμβάνουμε όλες τις στάσεις, διαλέξτε την πιο κοντινή στις προτιμήσεις σας

Τι αποκαλύπτει η αγαπημένη σας στάση για τον χαρακτήρα σας;

Δείξε μου πώς κάνεις sex να σου πω ποια είσαι!

Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ακόμα και οι απλές καθημερινές κινήσεις του προδίδουν τη διαφορετικότητά του αλλά και τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Απο τον τρόπο που τρώει, που κοιμάται, που μιλάει, μέχρι τις αγαπημένες του στάσεις στο sex. Γιατί κακά τα ψέματα, το sex είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, για τους πολύ τυχερούς, και μία βιολογική ανάγκη η οποία μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητα του κάθε ατόμου. Παρακάτω, έχουμε τις πιο δημοφιλείς στάσεις και τι προδίδουν αυτές για το χαρακτήρα σας αλλά και το τι ζητάτε από μία σχέση…

Η στάση σάντουιτς: Εσείς ξαπλώνετε με το κεφάλι προς το κρεβάτι και ο παρτενέρ σας από πάνω σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ίσως να κριθεί απαραίτητο να στηριχθεί στα χέρια του γιατί σε περίπτωση που είναι λίγο ευτραφής μάλλον θα σας… κόψει την κυκλοφορία!

Τι μαρτυρά για το χαρακτήρα σας: Σας αρέσουν οι παραδοσιακές σχέσεις και είστε απολύτως εξοικειωμένες με τον παρτενέρ σας. Η συγκεκριμένη στάση είναι αρκετά αγαπησιάρικη ενώ ταυτόχρονα εκτίθεται η σπονδυλική σας στήλη, η οποία είναι μία αρκετά ευάλωτη περιοχή του γυναικείου σώματος. Ο σύντροφός σας είναι περιποιητικός και προστατευτικός. Στις σχέσεις σας είστε πιστή, δίκαιη και ανοιχτή.

Στα τέσσερα (doggy style): Εσείς είστε στα τέσσερα, σαν σκυλάκι, και ο παρτενέρ σας ακριβώς από πίσω σας στα γόνατα.

Τι μαρτυρά: Είστε πολύ λογική και ρεαλίστρια. Ο ρομαντισμός δεν έχει χώρο στη ζωή σας και προτεραιότητά σας είναι να περνάτε καλά. Είστε συνήθως το αξιαγάπητο άτομο που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο και κάνει τους άλλους να περνούν καλά. Είστε σίγουρη, ειλικρινής και έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Η… μπλεγμένη στάση: Η συγκεκριμένη, θυμίζει αρκετά τη στάση κουτάλι. Η μόνη διαφορά, είναι ότι τα πόδια των δύο παρτενέρ βρίσκονται το ένα ανάμεσα στο άλλο. Προσοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μπλέξετε τα μπούτια σας στην κυριολεξία!

Τι μαρτυρά: Εδώ οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι λένε ότι είστε αποτελεσματική κάποιοι αλλοι ότι είστε τεμπέλα. Η συγκεκριμένη στάση προσφέρεται για βαθιά διείσδυση και μάλιστα με λίγη προσπάθεια. Πιθανόν να έχετε πολυάσχολη ζωή ή απλά ένα σύντροφο που του αρέσει να σας… «εκμεταλλεύεται» ενώ εσείς είστε έτοιμη να κοιμηθείτε!

Η στάση γονατίστε: Εσείς και ο σύντροφός σας γονατίζετε ενώ βρίσκεστε πρόσωπο με πρόσωπο. Φανταστείτε το σαν κάθετη ιεραποστολική στάση.

Τι μαρτυρά: Είστε διπλωμάτισσα και θεωρείτε τους πάντες ισάξιους. Η συγκεκριμένη στάση θυσιάζει την καλή διείσδυση στο όνομα της οικειότητας, μία θυσία που είστε διατεθειμμένη να κάνετε. Για εσάς το sex δεν είναι απλά μία πράξη, αλλά ένας τρόπος να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας.

Πηγή: queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.