Τι απαντά η Άννα Μαρία Λογοθέτη σε όσους σχολιάζουν το νέο της Look

0

Τι απαντά η Άννα Μαρία Λογοθέτη σε όσους σχολιάζουν το νέο της Look

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

tha_100214_ant1_kardasia46723.JPG

​Δεν πρόλαβε να προβληθεί το επεισόδιο των Καρντάσιανς όπου ήταν καλεσμένη η Άννα Μαρία Λογοθέτη και η ίδια έγινε έξαλλη με τα σχόλια που γράφτηκαν από τα μέσα για την αλλαγή στο look τηςαπό την εποχή που εμφανιζόταν στο «3 2 1 Ant1»!

Το νεαρό τότε κορίτσι είχε ξανθά μαλλιά και ξαφνικά την είδαμε με κατακόκκινο κοντοκουρεμένο μαλλί. Τα ποικίλλα σχόλια ενόχλησαν την  Άννα Μαρία, η οποία απάντησε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook:

«Αγαπημένα blogs… Θερμή παράκληση: Βάλτε και εσείς φώτο δικές σας να μπορώ και εγώ να τις κλέβω χωρίς την άδεια σας και να τις προστάρω, γράφοντας από κάτω ότι μου κα@…. Πραγματικά θέλω να γουστάρω τη ζωή μου…. όπως και εσείς…Γιατί εγώ δεν έχω ζωή…Ζω μέσα από τις ζωές των άλλων και άρχισα να βαριέμαι…Επειδή εσείς έχετε γ@…. από το πρωί να γράφετε πως θα πάθουν όλοι εγκεφαλικό από την αλλαγή μου…και σοκ…μόλις με δουν απόψε στα Καρντάσιανς…Σας ενημερώνω εγώ…πως υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα που προκαλούν εγκεφαλικά στον κόσμο! Είναι η Ελληνική πραγματικότητα…αυτή που ζούμε και έχετε και εσείς τις ευθύνες σας! Δεν ξέρω τι πίνετε και την παλεύετε… Θα ήθελα πολύ να μάθω!»

logotheth2.jpgΣτην εκπομπή (που παρεπιπτόντως και η Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε πως είναι αγνώριστη) η Άννα Μαρία Λογοθέτη μίλησε για το γιό της αλλά και την περίφημη «δήλωση» της ότι ήταν παρθένα, τότε που  ήταν στα κορίτσια του «3 2 1 Ant1».

«Όταν το είχα πει, ήμουν 17 χρόνων» είπε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Μαρία παντρεύτηκε το 2003 κι έχει ένα γιό, τον Άγγελο, ο οποίος είναι σήμερα 8 χρόνων.
Η ίδια αποκάλυψε: «Κάνω kick boxing. Δεν είμαι πια γλυκό κοριτσάκι, έχω αγριέψει πάρα πολύ. Ίσως επειδή έκανα γιό. Θεωρώ ότι βρήκα τον εαυτό μου, το στυλ μου, αφότου παντρεύτηκα..Είμαι αγοροκόριτσο».
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *