21/06/2024

Τη χώρισε επειδή του έκανε πρόταση γάμου και εκείνη κέρδισε 400 εκατομμύρια στο λόττο

0

Ο τίτλος “γκαντέμης της χρονιάς” ανήκει στον άνδρα που αρνήθηκε την πρόταση γάμου της συντρόφου του, επειδή δεν ήθελε να μοιραστεί την περιουσία του, λίγο καιρό πριν εκείνη κερδίσει 400 εκατομμύρια στο λόττο.

Ειδικότερα, η 53χρονη Μέιβις Γουάνκζικ ήταν η μοναδική νικήτρια του τζακ-ποτ του αμερικανικού λόττο, καθώς κέρδισε περισσότερα από 758 εκατομμύρια δολάρια (καθαρά θα εισπράξει περίπου 443) και ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε, ήταν να παραιτηθεί από τη δουλειά της στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος της υπόθεσης είναι, όμως, ο Ρίτσαρντ Λορντ, ο οποίος τώρα «κλαψουρίζει» για την πρώην σύντροφό του, αφού αρνήθηκε την πρόταση γάμου που του έκανε, καθώς δεν ήθελε να μοιραστεί την περιουσία του.

Ο 63χρονος ήταν σύντροφος της Μέιβις για 15 χρόνια και τελικά το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους, λίγο καιρό πριν η τύχη χαμογελάσει στην πρώην νοσοκόμα, με αιτία του χωρισμού, όπως λέει ο ίδιος, το γεγονός πως δεν την παντρευόταν.

Ο “γκαντέμης της χρονιάς” χώρισε λάθος περίοδο

Η μοίρα, ωστόσο, έπαιξε περίεργο παιχνίδι στον Ρίτσαρντ, γιατί αν το είχε κάνει τώρα, θα δικαιούταν τα μισά της κέρδη, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος της Μασαχουσέτης, ο οποίος στάθηκε αιτία που ο ίδιος δεν ήθελε έναν ακόμη γάμο.
Μετά το διαζύγιό με την πρώτη του σύζυγο, έχασε τη μισή του περιουσία και δεν ήθελε λέει να ξανακάνει το ίδιο λάθος.

«Θα μπορούσα να εξοφλήσω το χρέος για το υπόλοιπο σπίτι, να κάνω διακοπές στην Ευρώπη – αλλά αυτός είναι ο τρόπος που τα φέρνει η ζωή μερικές φορές»,υπογράμμισε ο 64χρονος στη DailyMail.com. και συμπλήρωσε «αλλά είμαι ευτυχής γι’ αυτήν. Σίγουρα δεν έχω τίποτα εναντίον της. Ελπίζω να απολαμβάνει όλα αυτά τα χρήματα – έχει πολλά πλέον».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *