23/05/2024

Τη Δευτέρα το Συμβούλιο για το Υδροθεραπευτήριο

0

Τη Δευτέρα το Συμβούλιο για το Υδροθεραπευτήριο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Στο Δημαρχείο Λουτρακίου όλα στο φως 1

tvtv Δήμος Λουτρακίου Αγ Θεοδώρων ΔημαρχείοΠαρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 22α Ιουλίου 2013,ημέραΔευτέρακαι ώρα6:00 μ.μ. σε έκτακτησυνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη Απόφασης στο κατωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1.Ορισμός εκπροσώπου Δήμου και καθορισμός των θέσεων που αυτός θα τηρήσει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.”, την 23η Ιουλίου 2013, στα παρακάτω θέματα:

α) Πώληση των ακινήτων της εταιρείας προς τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων – Ρύθμιση οφειλής προς την «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» – Εκμίσθωση των εγκαταστάσεων του Υδροθεραπευτηρίου – Δανεισμός των εργαζομένων της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» στην εκμισθώτρια εταιρεία και Έγκριση της σχετικής υπ’ αριθμ. 34/8-2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου

β)Ανακοινώσεις και Προτάσεις,

λόγω της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης κατά την ως άνω ημερομηνία και δεδομένου ότι το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω προθεσμιών αδυνατεί να συνεδριάσει τακτικά εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου και των κινητοποιήσεων των εργαζομένων που προηγήθηκαν.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *