Τζάμπα είναι μόνο το τυρί στην ποντικοπαγίδα της Χώρας, του Δήμου, βρείτε τη συσχέτιση.

0

Ασεμπιγιο - ΓΑΠ

Τζάμπα είναι μόνο το τυρί στην ποντικοπαγίδα της Χώρας, του Δήμου, βρείτε τη συσχέτιση.

Σιγά μην τον άφηναν απλήρωτο τον άνθρωπο. Μπορεί εμάς τους ιθαγενείς να μας έλεγαν ότι ο Αθεμπίγιο θα κάνει δωρεάν την πρόταση για το Ελληνικό – θυμάστε που ο Παπανδρέου τον περιέφερε ως να είναι ο προσωπικός του διαφημιστής; – αλλά τελικά πληρώθηκε και μάλιστα αδρά.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το παραδέχθηκε σήμερα στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής ότι «πληρώθηκε 180.000 ευρώ, είναι ένα εξαιρετικά εύλογο ποσό για τέτοιου είδους μελέτες που γίνονται ανά τον κόσμο. Έχει εξοφληθεί εξόσον γνωρίζω»!!!

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ισχυριζόταν πως ο Αθεμπίγιο «θα κάνει τη μελέτη αμισθί ως προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού», όμως αποκαλύπτεται ότι και προσωπικά αμείφθηκε και η εταιρεία του έχει πάρει δουλειά! Διότι εκτός από τα 180.00 ευρώ που πήρε ως προσωπική αμοιβή, η εταιρεία Barcelona Strategic Urban Systems (BSUS), όπου ο Αθεμπίγιο είναι ένας από τους ιδιοκτήτες (ο ίδιος έχει πειότι είναι εργαζόμενος…), είναι σύμβουλος στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων των 50 δις ευρώ

Η ιστοσελίδα του Δήμου δημιουργήθηκε εθελοντικά. Προσεχώς η αποκλειστική συνέντευξη  στο www.tv-tv.tk. εφ’ όλης της ύλης με τον Γ. Δέδε τον αντιδήμαρχο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Απαντά σε αυτό το ερώτημα και άλλες πλανώμενες απορίες γύρω από τα αντικείμενα των αρμοδιοτήτων του.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *