Τελετή λήξης Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Ποιους είδαμε, τι είδαμε. Video. Μια έκπληξη για τους αναγνώστες του tvtv..

1

Τελετή λήξης Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Ποιους είδαμε, τι είδαμε. Video. Μια έκπληξη για τους αναγνώστες του tvtv..

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου Τελετή ΛήξηςΤελείωσε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου. Το τέλος επισφραγίστηκε με την τελετή λήξης που έλαβε χώρα στο Club Hotel Casino Loutraki. Επειδή το τέλος του Φεστιβάλ αφήνει ένα συναίσθημα αποχαιρετισμού καλών φίλων, θα πούμε σήμερα μόνο τα καλά. Ήταν μια βραδιά την οποία τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ Τέως Δήμαρχος Γ. Γκιώνης και ο Πρώην Δήμαρχος Γ. Γιωτάκης. Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε από τον κ Λόη επί σκηνής.

Επίσης είδαμε τον δημοσιογράφο – πολιτευτή  κ. Ν. Χιδίρογλου καθώς  και τον Πρόεδρο του LTO κ Σπ. Καραβούλη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων κ. Δ Παππά. Εξυπακούεται ότι στην αίθουσα βρισκόταν και ο κ Ι. Βραχάτης και βραβεύθηκε για λογαριασμό του επίσημου χορηγού του Φεστιβάλ.

Ο κ Κωστάλας παρουσίασε την εκδήλωση με περισσή φινέτσα ενώ η κ Βάνα Μπάρμπα εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τους παρευρισκόμενους και ίσως περισσότερο από όλους τον κ Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” ο οποίος δεν έμεινε ασυγκίνητος και δεν το έκρυψε.

Και ο κ Π. Μαυρόπουλος είχε τις κατακτήσεις του, αλλά στάθηκε βράχος ηθικής.

Κατά τα άλλα τα είχε όλα η βραδιά: Εξέχοντες ανθρώπους της τέχνης που τους εκτιμάς σε όλο τους το μεγαλείο όταν έρθεις σε επαφή με το έργο τους και αντιληφθείς το βάθος της προσφοράς τους στον Κινηματογράφο διεθνώς. Για τους πιο επιφανειακούς τιμήθηκε και η αισθησιακή πρωταγωνίστρια εκ Ρωσίας που δήλωσε στο μικρόφωνο ότι της αρέσει να κάνει ταινίες και να κάνει έρωτα και τη χαροποιεί όταν επιπλέον της απονέμουν βραβείο για αυτό.

Καλύτερα να δείτε το βιντεάκι που ακολουθεί όπως το είδαμε με μια handycam στο χέρι.

Το καλό σας το άφησα για το τέλος:

  • Εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες του tvtv συνέντευξη με τη Βάνα Μπάρμπα που μιλάει για τα σχέδιά της και μας αποκαλύπτει για πρώτη φορά με τι σκοπεύει να ασχοληθεί, αλλά και για τη φράση που πολυσυζητήθηκε ότι ασχολήθηκε με την πολιτική για να βολευτεί.
  • Ο κ Αλέξης Κωστάλας μας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για αυτά που του αρέσουν να κάνει, για τη σχέση του με το Λουτράκι και για το Dancing With the Stars.

[youtube=http://youtu.be/7PKp_gKefcI]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Τελετή λήξης Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Ποιους είδαμε, τι είδαμε. Video. Μια έκπληξη για τους αναγνώστες του tvtv..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *