25/04/2024

Τα σαπούνια με χρυσό της E-LA-WON στη Διεθνή Έκθεση SIAL PARIS 2018 [Video]

0

Θα θυμάστε που σας είχαμε συστήσει το ελαιόλαδο E-LA-WON GOLD με φύλλα βρώσιμου χρυσού.
Το ελαιόλαδο E-LA-WON (συλλαβογραφική απόδοση της ελληνικότατης λέξης ΕΛΑΙΟΝ στη Γραμμική Γραφή Β΄ εδώ και 3.500 χρόνια)  έχει αποσπάσει σημαντικές βραβεύσεις διεθνώς.

Το ελαιόλαδο που εξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να προσφερθεί ως πολυτελές δώρο, επεκτάθηκε στην Ασία, κατακτώντας την Ταϊλάνδη και περισσότερες νέες αγορές απαιτητικών πελατών.
Όμως η  E-LA-WON δεν αρκέστηκε στο ποιοτικό ελαιόλαδο αλλά επεκτάθηκε και σε άλλα προϊόντα όπως τα me-Li E-LA-WON. Πρόκειται για 4 πολύτιμα μέλια με αυξημένη αντοξειδωτική δράση και ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά που αποτελούν τη συλλογή που προστέθηκε στα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα E-LA-WON.

Η γκάμμα των προϊόντων της  Ε-LA-WON εμπλουτίστηκε από τη σειρά πέστο που είναι το πέστο λιαστής τομάτας  και πέστο μαϊντανού.

Αυτά τα προσεκτικά επιλεγμένα ποιοτικά προϊόντα μέσα από την E-LA-WON αποκτούν την υπόσταση που τους αρμόζει για να υπηρετήσουν το  “ευ ζήν”, για να συμβαδίσουν με την ανάγκη για υγεία και μια πραγματική ποιότητα ζωής.

Σήμερα η E-LA-WON συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Ευρώπης που λέγεται SIAL PARIS 2018 στο Παρίσι. Εκεί λοιπόν παρουσιάζει  τα νέα προϊόντα που είναι τα σαπούνια. Δεν είναι μόνο η ποιότητα που κρύβουν τα συγκεκριμένα σαπούνια είναι και η πολύ όμορφη αληθινή ιστορία που μας αφηγείται ο δραστήριος φιλόλογος – επιχειρηματίας κ. Ιωάννης Καμπούρης.

Και επειδή η πολυτέλεια είναι η πινελιά ευτυχίας στη ζωή μας θέλω να σας πω ότι και το σαπούνι έχει λεπτή στρώση χρυσού που προσδίδει μια πιο glamorous υπόσταση, αποτελώντας το καμάρι της σειράς σαπουνιών E-LA-WON.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντεξη την ιστορία που αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία της σειράς σαπουνιών της E-LA-WON.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *