Τα πιο γερά αυτοκίνητα είναι…

0

Τα πιο γερά αυτοκίνητα είναι…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

αυτοκινητοΠοία είναι τελικά τα  αυτοκίνητα που αντέχουν περισσότερο και ποίες οι σακαράκες; Μεγάλη έρευνα για τα πιο αξιόπιστα και λιγότερο ζημιάρικα αυτοκίνητα πραγματοποίησε μεγάλη αμερικανική ιστοσελίδα. Στην πρώτη θέση αξιοπιστίας τα αυτοκίνητα της Volvo, της Honda, της Toyota και της Chevrolet…

Κάποια αυτοκίνητα φαίνεται να αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση, κάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι να αρχίσουν να φθείρονται και να ζητάνε πολλά χρήματα για συντήρηση.
Αυτο ακριβώς ήθελα να ψάξει και αυτοκινητική αμερικανική ιστοσελίδα πώλησης αυτοκινήτων, η οποία πραγματοποίησε έρευνα στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της. Σημειώστε δε πως οι Αμερικανοί είναι οι οδηγοί που κατα μέσο όρο κάνουν τα περισσότερα χιλιόμετρα απο οποιοδήποτε άλλο οδηγό στον πλανήτη.
Η έρευνα αναζητούσε το ποιες μάρκες αυτοκινήτων κρατούν και χρησιμοποιούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα οι Αμερικανοί, έως ότου αποφασίσουν να το αντικαταστήσουν με ένα καινούργιο όχημα. Συνδυαστικά η έρευνα αναζήτησε και τα λιγότερο ζημιάρικα αυτοκίνητα (λιγότερες επισκέψεις στα συνεργεία-εκτός των προγραμματισμένων service), αναλογικά με τα χιλιόμετρα που είχαν γράψει στο κοντέρ τους.
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας λοιπόν έδειξαν την προτίμηση τους σε συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, ανάλογα με τις ζημιές, το κόστος συντήρησης, αλλά και τα χιλιάδες (πολλές φορές και εκατομμύρια) χιλιόμετρα που είχαν κάνει με αυτά.
Ετσι λοιπόν στις πρώτες θέσεις αξιοπιστίας βρέθηκαν τα αυτοκίνητα της Volvo, της Honda, της Toyota και της Chevrolet. Αυτές τις μάρκες αυτοκινήτων θεωρούν πιο αξιόπιστες απο την εμπειρία τους οι Αμερικανοί και κρατούν στην κατοχή τους περισσότερο οι ιδιοκτήτες τους. Παράλληλα αυτές τις μάρκες των αυτοκινήτων είναι και οι πιο περιζήτητες για την αγορά μεταχειρισμένων.
Σε καλή θέση βρέθηκαν και τα αυτοκίνητα της BMW, της Ford, της Mercedes, της Renault, της Lexus, της Audi, της Subaru της Seat, της Skoda, της Suzuki και της Mazda, σε αντίθεση με τα Volkswagen, Hyundai/Kia, Jaguar, Daihatsu…
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *