16/04/2024

Τα μέλη των πληρωμάτων και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα στο Spa mas! Ω χαρά! Πως θα γίνει να μπούμε κι εμείς αμέσως μετά για να λουστούμε στην αύρα τους?

5

Τα μέλη των πληρωμάτων και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα στο Spa μας! Ω χαρά! Πως θα γίνει να μπούμε κι εμείς αμέσως μετά για να λουστούμε στην αύρα τους?

Κι άλλοι τσαμπατζήδες για χάρη της διαφήμισης!

Ή τουλάχιστον έτσι παρουσιάζονται στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων υπέροχων ότι οι εξέχουσες προσωπικότητες “…έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μη χάσουν την μοναδική  ευκαιρία για αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος…

Και κάτι ακόμα: αν θελήσουμε όλοι εμείς οι απλοί και τιποτένιοι πολίτες δεν ξέρουμε αν θα μας αφήσουν να επισκεφθούμε το Spa αφού
“… το Ιαματικό Νερό Λουτρακίου, έχει συνδέσει το όνομά του από τα πανάρχαια χρόνια, με τη θεραπεία πολλών επιφανών προσωπικοτήτων…. συνεπώς για ασήμαντες ούτε λόγος.

Και για να μη γίνει παρεξήγηση, καλά κάνουν και “μαντρώνουν” τους επισκέπτες στο Spa μπας και μαθευτεί λιγάκι, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι
Πρώτον οι επιφανείς προσωπικότητες έχουν συνηθίσει στην πολυτέλεια και μάλλον ούτε που θα θυμούνται ότι πέρασαν καλά στο Λουτράκι αφού το να τους φιλοξενούν με κάθε δόξα και τιμή είναι για εκείνους μια ρουτίνα.

Δεύτερον: Δεν είναι δωρεάν διαφήμιση, έχει κι αυτό κάποιο κόστος.

Τρίτον: Αν δε γίνεται για λόγους διαφήμισης , αλλά για λόγους φιλοξενίας, είναι τουλάχιστον άκομψο να βγαίνουμε και να διατυμπανίζουμε ότι θα τους περιποιηθούμε, είναι σαν να βγαίνει η κυρά Κατίνα και να λέει σε όλη τη γειτονιά τι πλούσιο τραπέζι έκανε στα πεθερικά και τι γενναιόδωρη που είναι.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 18:00 στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου (Loutraki Thermal Spa), θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική επίσκεψη από εξέχουσες προσωπικότητες , μελών των πληρωμάτων του Ράλλυ Ακρόπολις.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία  όχι μόνο να δουν  από κοντά τον υπερσύχρονο χώρο  και εξοπλισμό του υδροθεραπευτηρίου μας, αλλά και να δοκιμάσουν μερικά από τα  προγράμματά του, αφού έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μη χάσουν την μοναδική  ευκαιρία για αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος  στα νερά της πόλης που δικαίως έχει αναγνωριστεί ως ‘η πόλη των νερών’ αφού συνδυάζει το Ιαματικό, το φυσικό μεταλλικό νερό και βεβαίως τη θάλλασά μας.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε:

Είναι τιμή μας να φιλοξενήσουμε εδώ, τα μέλη των πληρωμάτων του παγκόσμιου Ράλλυ Ακρόπολις. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσουν τόσο πολύ την μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας που θα έχουν στο Loutraki Thermal spa, ώστε όταν επιστρέψουν  στη χώρα τους θα το διαδώσουν ευρύτατα.

Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου να γίνει η πρώτη επιλογή προτίμησης spa από τους Έλληνες και τους πολίτες όλου του κόσμου.

Την πρώτη θέση άλλωστε  το Loutraki Thermal Spa την  άξιζε και την αξίζει αφού το Ιαματικό Νερό Λουτρακίου, έχει συνδέσει το όνομά του από τα πανάρχαια χρόνια, με τη θεραπεία πολλών επιφανών προσωπικοτήτων. Από τα βάθη των αιώνων το Ιαματικό Νερό του Λουτρακίου, έχει καθιερωθεί σαν σύμβολο φυσικής υγιεινής ζωής, ευεξίας και αναζωογόνησης και εύστοχα το μοναδικό αυτό δώρο της φύσης έχει χαρακτηρισθεί ως ‘’το νερό της ζωής’’.

Οι αξιότιμοι επισκέπτες του Υδροθεραπευτηρίου  Λουτρακίου είναι οι ακόλουθοι:

1. Brendan Reeves
2. Rhianon Smyth
3. Jose Suarez
4. Candido Carrera
5. Ashley Haigh-Smith
6. Craig Parry
7. Joao Silva
8. Hugo Magalhães
9. Elfyn Evans
10. Phil Pugh
11. Chris Duplessis
12. Karl Atkinson
13. Kate Rhodes
14. Phil Short
15. Phil Bradshaw
16. Fredrik Ahlin (TBC)
17. Morten Erik Abrahamson (TBC)
18. Timo Van Der Marel (TBC)
19. Maciej Woda (TBC)
20. Michal Mozdzierz (TBC)
21. John MacCrone
22. Stuart Loudon
23. Miro Relovsky

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Τα μέλη των πληρωμάτων και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα στο Spa mas! Ω χαρά! Πως θα γίνει να μπούμε κι εμείς αμέσως μετά για να λουστούμε στην αύρα τους?

  1. Κι αυτό δεν σας αρέσει; Όταν δε γίνεται τίποτε γράφετε ότι η Δημοτική Αρχή κοιμάται και δεν κάνει κινήσεις για να διαφημίσει το Λουτράκι ενώ όταν δραστηριοποιείται είστε από πάνω με τα πικρόχολα σχόλιά σας. Γίνετε επιτέλους αντικειμενικοί.

  2. ναστε ποιο αντικειμενικοι κυριοι του μπλογκ..τι ειρωνια ειναι αυτη?

  3. Το πόσο αντικειμενικοί είμαστε είναι υποκειμενικό, αλλά δεν μπορούμε και να βαράμε παλαμάκια χωρίς λόγο. Αν δούμε κάτι το αξιοπρόσεκτο να είστε σίγουροι ότι θα το επισημάνουμε, αλλά άντε και επικροτήσαμε εμείς, οι υπόλοιποι δε θα καταλάβουν ότι υπερβάλλουμε? Ας μην υποτιμούμε τη νοημοσύνη των συνδημοτών μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *