Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Γιάννη Λογοθέτη για τον άδικο χαμό της πρώην συζύγου του και μητέρας του παιδιού του Μαρίας Καραγιαννίδου

0

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο της ΟΣΕΤΥΠ, Γιάννη Λογοθέτη, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου η πρώην σύζυγος και μητέρα του 12χρονου γιού τους, Μαρία Καραγιαννίδου.
Όπως διαβάζουμε στο loutraki365.gr η Μαρία Καραγιαννίδου προδόθηκε πιθανότατα από την καρδιά της σε ηλικία μόλις 51 ετών, βυθίζοντας με τον πρόωρο και απροσδόκητο χαμό της στο πένθος συγγενείς και φίλους, που αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Ήταν Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΤΥχερών Παιχνιδιών και Γ. Γ του Σωματείου ΈΝΩΣΗ Προσωπικού Καζίνο Ξενοδοχείου Θεσσαλονίκης, ενώ είχε και έντονη κοινωνική δράση, συμμετέχοντας σε δωρεές και σε δράσεις που είχαν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.

Με το Γιάννη Λογοθέτη, είχαν μακροχρόνια σχέση, ενώ το 2007 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο γάμος τους κράτησε περίπου 7 χρόνια, ενώ κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, απέκτησαν τον γιό τους, Γιώργο. Ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, όμως, οι σχέσεις τους παρέμειναν άψογες, καθώς εκτός από το 12χρονο Γιώργο, τους ένωνε και η κοινή συνδικαλιστική τους δράση.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15.00μ.μ, στη γενέτειρά της στα Κύργια Δράμας και στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου & Δημητρίου…

Γιάννη και Γιώργο (ή “Λάζαρε”), κουράγιο και καλή δύναμη!

Γιάννης Λογοθέτης και Μαρία Καραγιαννίδου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *