20/04/2024

Ταϊλάνδη: Ο βασιλιάς παρουσίασε στο λαό την ερωμένη του έχοντας δίπλα του τη βασίλισσα σύζυγό του

0

Δείτε το βίντεο από την τελετή -Είναι η πρώτη φορά από την εγκαθίδρυση της συνταγματικής μοναρχίας στην Ταϊλάνδη το 1932, που ένας βασιλιάς τολμά κάτι τέτοιο

Σε μια ασυνήθιστη -τουλάχιστον για τα δυτικά ήθη- τελετή ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης παρουσίασε στους υποτελείς του κι ολόκληρο τον κόσμο την επίσημη ερωμένη του και μάλιστα στο πλευρό της συζύγου του. Πριν από λίγες μέρες ο Μάχα Βατζιραλονγκόρν γιόρτασε τα 67α γενέθλιά του στα ανάκτορα και απένειμε επίσημα τον τίτλο της Chao Khun Pra -που είχε να απονεμηθεί σε γυναίκα στην Ταϊλάνδη από το 1921 και μεταφράζεται ως «βασιλική ευγενής σύζυγος», δηλαδή κάτι σαν επίσημη παλλακίδα – στην 34χρονη Sineenat Wongvajirapakdi. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο διακρίνεται η κατά 33 χρόνια νεώτερη ερωμένη του βασιλιά πεσμένη στα πόδια του, ενώ εκείνος τη χρίει με ειδικό «τελετουργικό νερό» και η γυναίκα του παρακολουθεί σιωπηλή κι ανέκφραστη τη σκηνή!

Το βίντεο από την παρουσίαση της επίσημης ερωμένης του βασιλιά της Ταϊλάνδης

Thailand's king anoints mistress as his royal noble consort

Το στιγμιότυπο θυμίζει εκείνο των αρχών Μαΐου, μόνον που τότε στα πόδια του βασιλιά ήταν πεσμένη η 41χρονη βασίλισσα Σουτίντα, την οποία είχε γνωρίσει στη διάρκεια μιας πτήσης, την εποχή που εκείνη εργαζόταν ως αεροσυνοδός στην Thai Airways.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *